Yang Mana Satu . .

malam semua korang dah dinner?  aku hari ini balik kerja terus tumbang tido sbb penat dan lagi satu mood ke lautlah  tak tahulah kenapa, karang yang jadi mangsa Mr.s la , kesiankan awak ..hee  korang selalu egt x mimpi yang korang mimpikan? malam hari tue aku termimpi aku gune Blacberyy dalam tue siap ber BBM ko..yang aku egt aku gune bb warne hitam kot, peh heavenn jek kalau itu realiti , sekali tersedar hanya mimpi jek. Mmg aku ada ura2 nak tukar BB tapi dalam perbincangan lagi sbb aku xnak la membazir semata2 nak ikut org ,.. aku bangga oke gune fone baling tapir nie dah banyak berjasa dgn aku. Agaknye sbb aku asyik usha model bb kat google tu yang sampai termimpi2 hee gedik kan smpai termimpi ahhaha



Sebenarannye aku mmg teringin nak gune smartphone tapi duet yang nak beli tue aku dahulukan yang perkra yg penting , bg aku gune fone baling tapir pun dah cukup. sebelum nie aku minat samsung wonder tapi bila tgk adik sepupu aku pakai mcm x best pulak, tercabar oke tgk adik pakai fone lagi canggih dari aku hahahah


samsung wonder



Mr.s lagi lah aku cakap nak tukar samsung dia ckp tak bestla, cpt rosak la,suke tauuu buat aku down Tapi kalau tgk samsung s3 pun mcm besh jugak keliru tak tau nak pilih yang mane, ecehh macm nak pilih ape jek.

samsung S3


* Korang boleh tak suggestkan handphone mana yang best n Terbaik . .



Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

Kira Kekuri said...

hahh, aku pun selesa ja pakai phone baling anjing aku ni. haha :D

Cik Yaya said...

baling tapir ea..haha..ala cik keyrah beli hp stakat mne yg mpu milik je..yg bleh kol, sms, amik gmbo, dgr lagu..ckop ok la tu..kan kan..mcm yaya..xteruja pon tgok org pkai hp cnggih2..(sbb dri xmpu milik..;p)

cikeyrah said...

kan fone yang biase lah banyak berjasa dgn kita kan hee ;)

Zati Novelis said...

Tak payah lah tukar-tukar fonnn .. Membazir jeee .. my opinion laa .. tapi klau nak jugak, up to you la ^_^

~LoVE PiNk~ said...

:( sume fon idaman saya..

tp sampai skrg still xmmpu nk pakai..hik2

xpelaaa,gune je hp yg ade jnji leh kol/msg masuk n kuar..

cikeyrah said...

cik yaya :: betul la pe yg awak ckp sbb kite bagus pakai utk call n text je kan :)

Zati :: saya rasa pun macm mals nak tukar sbb minta pendapat kat kamu semua ;)

cik ekyn :: xpela, sy dah dapat pakai kt dlm mimpi cukupla..hee

Natasha said...

mane2 pn serupa.. :) asal boleh kol, texting da ckup. nk advance, ade kamera.. nk lg advance, ade internet.. :)

Che Rosliza Che mat said...

lagi suka samsung hihihi

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.