Akhirnyaaa...


Selamat malam kesayanganku semua !! baru berkesempatan on9 sebb tadi sibuk makan sikit. tadi bila aku buka blog tertiba dengar lagu kat blog aku dah bertukar,. eh, mcm mane pulak boleh bertukar lagu pulak nie, (cakap dalam hati ) .. baru aku egt ptg td aku minta tolong irra tukar kan lagu hee . . Terima kasih irra coz tolong tukarkan lagu . Aku cakap terus terang aku memang xpndai nak seting2 blog nie, mak sebenarnye malas cepat fed up kalau setting2 nie nokss .  Tue yang Mr. S ckp cube blajar tak payah nak suruh org, masalahnye aku kalau bab2 nie slow sikit, kalau dapat setting sendiri tue aku rase mcm nk koyak seluar sbb bangga jek dapt setting sendiri hahahahaha

Akhirnya blog aku dah bertukar lagu kuikui, kalau xde irra mmg tak bertukar lah lagu tue hihi terima kasih sgt2 yer irra sbb tolong hee ;) Aku nak ngadu ngn Mr.s sbb tak dapat tukar lagu kat blog nnt dia bising, kang aku dapat ceramah free jek ngn dia --'' . Sekarang blog aku lagu katty perry Part of me , Segar sikit kalau dgr hee.


* Kesian Mr.s bergelap la dia mlm nie sbb umah dia xde elektrik, pastu sibuk men game kat fone, kang bteri kongg jgn tanye kenapa lalalala

Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

MyMy said...

lagu apa skrg? hehe
selalu kalu my nak blogwalking, awal2 lg daa mute kn sound sbb kekadang masuk blog, tetiba jak lagu tu mengejutkn hehehe.. so my nda brapa prefer blog yg ada lagu tp still lawat juga hehee..



p/s: belajar laa main coding2.. sepa yg edit blog ni? sendiri kaa? :)

Che Rosliza Che mat said...

selamat malam...mimpi indah..

Cik Rongoks said...

berjoget2 masuk blog nie. hikhik

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.