Perlukan Bantuan

Salam hari isnin semua!! beshnye hari isnin --'' hee  aku nak minta bantuan nie , boleh tak sesapa ajar mcm mane nak tukarkan lagu kat blog aku nie ngn lagu lain, aku da cube nak tukat ikut tutorial tapi  tak jadi, kalau xnak ajar pun tak pe, korang tolong buatkan nanti bgtau jek brape kene bayar . . aku rase da mcm x besh lak lagu aizat nie, kalau boleh tolong editkan skali boleh hee, aku bayar tau, aku tau nak edit blog boleh jadi tension tau, mcm aku nie semalam try nak buat terus tension dan terus mals nak hadap..hihi


* Tolong yer, sesapa yang pandai edit Blog bgtau aku yer, aku pErlukan bantuan nie . .pleaseeeeeeeeee 


Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Natasha said...

alamak, sorry dear klu sy expert da lme sy tolong :)

Apple said...

takde lagu pun boleh buat blog fun sebenarnya. Lol. Rujuk pandangan blogger2 lain pasal letak lagu nih:
Blog Yang Tak Mesra Pembaca

iRa said...

Cuba guna tutorial kat sini :

http://jombinabelog.blogspot.com/

Irra amin said...

insyaallah Irra rase boleh tolong, tapi Irra buka page source qira boleh ke? sebab player guna youtube kan?

Irra amin said...

qira nk tukar player lain ke nk tukar lagu je?

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.