NO entry

hai semua !! alhamdulilah da masuk puasa yang ketiga pada hari ini, hari ini mood aku sepoi2 bahasa dibuatnya hee biasalah hari isnin kan mestilah mood swing2 sikt .  kalau hari isnin tak tau nak update ape, bg aku idea sikit boleh dak?  kerja pun asa malas nak buat hahhaha rasa mcm nak tido aje, hehehe aku dah ngidam nasi kerabu nie, bazar kat tempat aku nie xde jual la pulak , atoyaiyepun jual lar, byk cntek ko nak pkse2 org jual makanan yang ko suke . . hee

Masa hari jumaat lepas aku g tgk wayang jap ngn teeja cter the amazing spiderman, bg aku cter tue kelako oke, smpai tersedak2 aku ketawa . . kalau tgk 3d mebi lagi syok kot coz lagi nmpak real kan, ala tak tgk 3D pun aku dah terjerit, mak kan mudah tekejut nokss..hehehe lepas tgk wayang jalan2 n kiteorang lepak kat kerusi urut yg masuk singget tue. sedapp skit ase bdn kene urut, .hee


tengok kat blakang tue tmpat kedai refleksologi, betul ke aku eja nie, hee aku tgk syoik jek depa dapat urut kat situ, ramai jugak customer depa kat situ. rm 30.00 kot sekali urut, depa just urut kaki jek oke.


ma.cek nie sibuk ber BBm jek kojenye, dialah member yang sporting, jadi gonjen g aku ngn dia kekadang.. hahaha sori jahhh hee :P

malas pulak nak bercerita hee kata mood swing2 jadi mmg malas la aku hari ini hehehe jgn marah yer sayang2 aku, meh tgk mak jemah bila dah tak de koje nie


sementara tunggu ma.cik tue amek, aku mengisi masa masalah gonjeng aku hahha
tapi 

kan

kan

kan

ada

lagi

yang

paling

gonjeng

kejap

yer

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

Nie lah yang terserlah kegonjengan aku hee

~habislah kalau  mak mentu Mr.s tengok, sedey jek dia tengok anak dia kawan dengn minah gonjeng hihi






Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sebab gonjeng la si dia suka keyrah :)

Onitsuka_hana said...

mesti xterasa lapar sebab buat mcm xtvt

Niesa said...

niesa pun malas je nk buat keje..monday mood la ktekan..hehehe.. best ke amazing spiderman?niesa xtgk lg..

Cik Rongoks said...

gonjeng tu ape? hikhik

Chic Na said...

seronoknya berjimba2 ye. :)

cikeyrah said...

husna :: hee , malu lah kite . .

hana :: kadang2 lapo jugak hee ;)

niesa :: besh, kelaka..hihi

cik rongok : gonjeng tue mcm sengal2

chic na :: tau xpe hee

Chic Na said...

keyrah, awak org ke-100 like fb chic na. PM kat page chic na k. have something for you. :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.