Tolong Bagi Idea

boleh tolong tak bagi aku idea, aku kebuntuan ini, dah macam indon pulak aku hee boleh bagi aku idea tak nak bagi apa kat mak mentua MR.S , biasa sebelum2 nie aku ada bagi mcm telekung, baju utk buat baju kurung kalau nak dekat2 raya tapi tahun nie siyes aku tak bagi pape lagi kat mak MR.s, adakah sebab anak dia x jumpe aku, aku terus tak nak bagi ape2..hehe kejam giler kannn. tahun lepas last jumpe dia ada bg aku something, Mcm xbesh pulak, biasa aku bg ma.cik rahimah brg tapi taun nie aku mcm mcm menyepi kat dia pulak, call pun x, mesti dia egt aku dah tak ingat kat dia kan.. mak.cik saya sentiasa egt ma.cik dari anak ma.cik yg bongsu tue hihi 

SO KORANG BAGI LAH IDEA KAT AKU NAK BAGI APE KAT PN.RAHIMAH a.k.a MAK mr.S , 

Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

Niesa said...

apa kata awk buat la kek..boleh mak mr.s awk hidang masa raya nnti.. :)

Sue PeLik said...

bagi kek. buat kek bagi mak cik rahimah makan. wahh mesti terharu gilaaa dia bakal menantu pandai masak kek! hihihihi

Niesa said...

tgk je resepi keyrah..buat yg simple2 je..sokong cik sue!!niesa suggest buat kek holiday inn..perrggh!sedap..main kukus je tu..hehehe..kalau xnk..jap g niesa bg idea lain.. =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

brooch yang besar2 :)

Chic Na said...

tudung ke handbag ke.. hihihi..

Cik Rongoks said...

better bg makanan . kek ke. hihi

Kesuma Angsana said...

tudung pown ok juga siapkan ngan set brooch dia !

rozssalovepink said...

hmm kalo sya...saya akan bagi set keronsang yang cantik....boleh pakai tyme raya nnti :D

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.