Pemenangnye ialah . .


Salam hari isnin uolls , happy monday awak2 semua, happykan diri dgn kerja yang melambak nie --'' , semalam kan aku dah janji nak bgtau siapa yang jawab soalan dgn betul kat entry INI , ada seorang jek jawab yang betul, yang lagi sorang jawab sipi2 jek. hee terima kasih sapa yang sudi jawab soalan spontan yang aku bgtu , meh kita tengok siapa jawab dgn betu tue, tapi dia terlebih sen pulak hee








agak2 berapa ringgit harga semua makanan yang aku makan tue jawapannye ialah RM 27.40. dari beberapa orang yang jawab cik ika seorang jek yang jawab betul, tapi dia terlebih 20sen lar , xpe jawapan boleh diterima. So cik ika boleh emailkan alamat , No.fon dan Nama yer kat email keyrah.Yang jawab tak tepat tue  jangan sedih yer, sebab ada saguhati untuk korang sbb sudi jawab soalan spontan aku nie.










Senarai nama kat atas sila emailkan Nama, No.fon & Alamat sebelum 4 OGOS 2012 yer, korang boleh emailkan kat email nie 

keyrah91@yahoo.com

Okaylah aku nak smbung buat kerja pastue nak makan tgk muvie yang baru pas aku download hihi abzla kalau boss aku tau , hee :P


* Ada blogger yang nama Cik haryati Hamzah, tak dapat ditag sebab blognye privte, jadi tak dapat nak link kat blognye . .





Terima Kasih Sudi Baca :)

9 comments:

Cik Rongoks said...

hikhik

tak sangka pulak btol. hahah
rezeki bulan ramadhan ^^

jp nak hntar details :)

Cik Rongoks said...

ika dah hantar details ^^

kalau tak dapat, gtau ye :)

Nurakmaniza said...

waaa...tq cik qiera :)

Niesa said...

eh2..niesa pun dpt ke??yeayyy!!sayang keyrah ketat2..sepantas kilat niesa emailkan detail..thanks keyrah!(^_^)

#psstt..tgk movie ape?hehe..

Chic Na said...

terer la ika. tahniah.

cik na PM alamat nanti. time kaceh keyrah. :)

Pecinta pink^^ said...

ala..ruginya..tak jawab..hukhuk..

FaLya said...

hee..fatin main tulis jer tu.. terima ksih

Emieylianna.farieyna17 said...

Waa . xcye lah . . dpat saguhati . . =) . . 1st time dpt benda cmnie . . =)

Emieylianna.farieyna17 said...

saya dha send nama , no fon n alamat . . klau ada miztake gtau . .:) .

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.