segmen promote blog by Jal



Jum join segmen yang sangat simple yang dianjur oleh Jal , korang just buat entry segmen nie pastu link kan entry korangg kat Jal  , melalui segmen nie, Jal akan promote blog korang selama 12 jam tauu.. 
 Bagi yang nak join boleh ringankan tangan tekan sini , tak susahkan nak join segmen nie ;)


Terima Kasih Sudi Baca :)

18 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bersegmen :)

Arina Shamsul said...

wah nampak macam seronok..selamat bersegmen dear..

Intan Norhaida said...

saya pun join....from your link...tq...

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama...


http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

Ahmooyy Chantekk said...

Ahmooyy datang singgah dari segmen yang sama :)

http://ahmooyy-m.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

eimah siti said...

cik siti singgah sini...dari segmen yang sama...http://eimah2328.blogspot.com

Panda Boy said...

singgah sini

jom join http://pandaboystory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-31-days-rss-feed-by.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

Crafty Nieya said...

polow sini ^^

http://craftynieya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama..
done follow

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jal said...

blog awak sudah dipromote
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blog-mesti-ada-style.html

P#eoniX said...

singgah sineh jap...hehehe...salam kenal...

DekNie said...

salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jangan lupa singgah yer... thanks..

✿ Nani ツღ said...

Melawat dari segment yg sama :

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

♥Farhana♥ said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back k :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jemput singgah bLog...done foLLOw!

MRie RNie said...

Nice blog, kemas lagi tersusun. cantik header.

Hana Wonnie said...

lawat, lawat, lawat, sambil follow, follow, follow ke - 336! :D

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.