Dapat Hadiah :)


korang nga berbuka ape hari ini? aku buka simple jek makaroni goreng, kentang goreng & tempe goreng, aku mmg peminta tegar tempe goreng tau hee, lupa pulak nak snap makanan berbuka aku sebab malas lupa oke. Semalam cucr udang aku menjadi tau, gmbr xde sbb gelojoh nak makan hahahah

hah mase tue kan aku ada tunjuk aku dapat hadiah dari seorang blogger kan, nak tau x apa dalamnye, dalamnye adalah jeng jeng jeng


aku dapat coklat dari blogger Ini , terima kasih cikNa sbb bagi kite coklat, sayang pulak nak makan, hihi yang keychain tue bukan coklat tau, kang ada ingat tue pun coklat jugak :P  CikNa nie dia buat coklat tau, ayang aku tengok kat page dia, Cik na jugak amek tempahan untuk hantaran bertunang, nikah ke or bufday dan sebagainya. 


nie aku cilok gmbr kat page Cikna, dia boleh buat hantaran dari coklat untuk bertunang, so sesapa yang nak bertunang, kahwin atau untuk jadikan hadiah bufday, hadiah untuk Bf/gf /mak/ayah/kakak/abang/kawan/ bolehlah pergi tempah kat cikNa, coklatnya sedap tau sebb aku dah telan makan sebijik. meh terjah blog cikna kat SINI dan boleh tgk &like page cikNa kat SANA

* ehem ehem ada sorang blogger nie jawab dgn betul harga yang aku makan , siapakah dia?? esok aku bgtau yer :)




Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

eimah siti said...

wahhhh...nak jugak...hehe

Sue PeLik said...

best2 nak sikit leh tak??? huhuhu

shedameor said...

selalu orang jawa yang suke makan tempe ni kan :)

Hanif Idrus said...

Bestnya
Kat Indon tgh darurat tempe...kita syukur blh mkn tempe...hehehe

Chic Na said...

wahh siap promot lg ye. malu ler. haha..
makan jangan tak makan. :)

Pecinta pink^^ said...

same la hantu tempe ni.haha..btw,cntik la hadiah tu,.,

Niesa said...

ingtkan keyrah punya yg coklat selamat bertunang tu..baru je nk ucap selamat jgak..hehehe...mesti sayang nk mkn sbb cantik kan?

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.