Terkurung


Selamat petang semua!! tadi aku terkurung tau, sedey gilers hee xde la giler sgt , pintu blik opis aku xley bukak,  teeja la nie dia tertutup kuat , so tombol tue jadi stuck. Aku kan minah gelabah, terus call incik Boss, pas da call aku try2 sekali tue boleh bukak, tapi tombolnye da rosak la. pastu call Boss balik cakap x boleh bukak, bos aku ckp baru nak start enjen, sorri boss hee . .


pas solat jumaat bos aku dtg betulkan tombol , tapi dia ckp kene beli baru sbb da jam . . jadi sok la bari dia betulkan, dia bebelkan aku tadi, ade dia ckp aku nie ganas..hahha tapi agak la gans ckit hee xpe incik boss pasnie saya bukak slow2 oke.

* masa hari tue majuk dgn mr.s , jadi semalam dia email kat aku gmbr dia banyak2, semua dia buat muke come, nn aku update kan gmbr dia, korang xpenah tgk lagi kan, kalau nak tgk ankat kaki dan tgn :D


Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

teratak hati said...

Nasib baik trkurung kejap je..huhu..

MyMy said...

kalau terkunci tu maknanya kena laaa keyrah tido kt ofis jak sorang2 heheh.. ngeeee~ jaga2 ada haaaannn... tuuuuu.. hehehe

cikeyrah said...

teratak :: tue la akibat nak kuar rehat cepat tapi jadi lambat hee

My :: 15min jek terkurung hihi

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.