Dua Jahitan Sahaja . .

hai peeps!! tgh buat pe ptg ahad nie, ? tadi aku nga sibuk tgk melodi, ma.su aku balik ngn azim jek, pastu dia gtau ecah ade kat klinik kecemasan ngn pa.su aku sbb dia jatuh & dahi dia berdarah. pastu ma.su aku pun keluar balik nk g tgk si ecah pulak, aku pun jgka mst cuci jek, sbb ma.su aku ckp lukenye sikit jek, so bila pa.su aku balik2 rupanya dahi ecah kene jahit, tapi just dua jahitan. aku pun tak sanggup nak tgk sbb aku nie kan pengeri sikit .. >,< 

 

sampai jek rumah bg susu terus tidur, ma.su aku citer tadi dia mmg da ngntuk tapi tahan mata, mcm mane nth boleh tersandung kaki sendiri, tu yang tersembam kat jalan. bila tgk2 jek dahi dah berdarah. Ecah nie kuat drama jugak, masa doc nak jahit ma.su aku cakap siap bercakap2 xnk jahit lah, sakit dah sampai tak tahan sgt, padahal doc da bius jadi x rase sgt la kan. Tapi aku rase kalau aku pun same, sbb aku nie penakut oke, pernah mase pom 3 or pom 4 x egt sangat lar form bape ade kene inject, nurse nak inject automatik badn aku mengeras, & mengigil, ngeri tgk jarum >,< .

*korang pernah tak luka sampai kene jahit? 

Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

teratak hati said...

First time kna jait msa lpas bersalin...nk tk nk kna hdapi jgk kn..

cikeyrah said...

yeke .. keyrah pernah kne jahit kat dagu tapi mase umo 3taun la,sampai skrg ade parutnye.

Che Rosliza Che mat said...

ala kesiannya...follow sini..

Natasha said...

alalala cian die.. huhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak pernah kena jahit, kalau luka pun biar baik sendiri je :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.