Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......



Saya blogger Dari johor 
benut pontian , Johor ;)

aku nak tag semua kawan2 aku yang kat sini  kang kecik hati pulak yang aku tak tag jadi tag semua :)

sapa nak join segmen ayu
picit







Terima Kasih Sudi Baca :)

37 comments:

MyMy said...

orang johor rupanyaa.. hehe
ramai daa kwn my dr johor nie..
eheemm.
saya pun bakal2 jd org johor juga..
hahaha
*verangan*

cikeyrah said...

yupz, sy org johor . . ;)

yeke, kalau dtg johor jgn lupe calling2 . .

are_lin@yu said...

ayu tak pernah sampai johor g ni..hehe..tq tau join segmen ayu..t ayu list kan ya ;-)

Mohd Najib said...

benut kampung apa?

kampung saya kt sri bunian :)

nabila azmi said...

hi..follow awk..comella background polkadot pink putih.suke=)

Deqla manjew said...

hye blogger johor... saya dari KL.. slm kenal.. datang follow sini..singgah la follow blog sy jugak...sudi2kan la...hihi... =)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

dtg sini nk brknlan.. :)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

Nadia Elena said...

hai dear,
sy dari Johor jugak. meh la jadi kawan sy kalau sudi...done follow sini... =D


http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Michelle Hopell said...

hye awak .. dtg dari segmen sama. follow awak sini. jom ke blog sy plak. hihi :) slm perkenalan..

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Anis Nisa (SH) said...

Tq singgah blog Nisa..
Salam perkenalan..:)

Lea Athira said...

singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

Nyue said...

nyue singgah & follow sini :)

http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam blogwalking

ShimaSalleh said...

As'salam cikeyrah,

Wah dh mcm sebut mariah carey dah ni hihi...
Benut kat mana tu? Masa kecik2 selalu ikut pakcik dok kat tangki air benut tu hihihi...

Jom singgah blog shima.
Salam dr Muo..

ShimaSalleh said...

Follow juga :))

Pakcik tak dok situ dh. Dia pun dh bersara SAJ :) skrg dia dok pontian bt35 :))

tq ye Cikeyrah

~Sweet Honesty~ said...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Misz Mieza said...

Hai tuan rumah! MM datang membalas kunjungan & follow skali! Thanks for visiting my blog.. Be free to visit again..! ^_^

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

Cik Aya said...

haiiii awak thnks follow saye...saye follow anda balik..nway salam perkenalan n heppi blogging

selamat berpuasa

kalau rajin jemput singgah blog saye yeaa!!!

Cik Aya said...

haiiii awak thnks follow saye...saye follow anda balik..nway salam perkenalan n heppi blogging

selamat berpuasa

kalau rajin jemput singgah blog saye yeaa!!

QasehnyaRania said...

salam kenal dari kedah :)
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari_17.html
selamat berpuasa n follow sini

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

AINI CHE DIN said...

orang penang datang membuat kunjungan balas..salam ramadan

Cik Aini said...

hai
salam kenal kembali :)
sggh sni n follow...

Masz Sidek said...

Salam perkenalan dan Salam Ramadhan...

membuat kunjungan balas dr segmen yg sama... :D

Momo said...

datang follow sini..:))
http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

KhaiRul Azmi said...

best ker kAt Johor......????
saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

datang dari segmen yang sama...n dah follow

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Roz said...

Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ummi Iman said...

Askm. Singgah kembali... t.kasih ya. Selamat berpuasa :)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wan nurul hezrina said...

blogger melaka datang melawat..salam kenal=)dan salam ramadhan

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yana yaya said...

follow dr segmen yg sma

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Yana Libra said...

salam kenal~ :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.