Sedang Fikir . .


tengah memikirkan petang nie balik keje nak masak ape, tapi tad mse lunch aku berdesupp pergi pasaraya beli udang, rasanya macam nak masak cucur udang, pastu goreng karipap frozen, lauk aku nak masak yang simple jek, buat sup ayam, abzlah kalau MR.s baca blog aku , mesti dia cakap awak tau masak sup jer yer, hee jawapan selamat sy pndailah masak lah lauk lain, cume sy suka makan sup jadi masaklah sup hehe :P 



dah terbayang2 nie balik nak bancuh cucur udang, buat sikit jek sebab makan dua orang je kan, malam nie kawan aku amalina temankan aku kat rumah sbb aku kan terlalu berani penakut kalau tinggal rumah sorang2 , jadi aku suruh amalina temankan aku hehehe erm jap lagi nak google la mcm mane nak buat cucur udang paling sedap sekali, habislah nangis mak mR. s tau menantu aku nak buat cucur udang siap mengoogle bagai hahahaha 

* tadi ada seorang jek jawab yang betul soalan yang aku bagi tadi, agak2 sape yer, hee bagi yang jawab boleh jawab kat entry ini :)


Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

Sue PeLik said...

minum air masak dengan kurma jer hijhihihihihi

Cik Rongoks said...

belajar masak ! hikhik

ShimaSalleh said...

sedap tuh hihihi
puasa2 ni mmg best mkn sup2 :)
selamat berbuka keyrah

Chic Na said...

sedapnye cucur udang tu. terliur dah pagi2 ni. hehe..

Tinta Lana said...

Salam keyrah.

Hehehe, amacam, menjadi cucur udg nye? >_<

Asalkan ada usaha nak memasak sendiri pun dah ok dah keyrah.. sup pun suplah ^_^ hehehe. Perlahan2, pandai le tu nanti :)

www.QueAchmad.com said...

Alhamdulillah. Abe dah singgah sini & dah tinggalkan jejak jugak follow sini dari www.queachmad.com

btw, abe dari segmen http://www.queachmad.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

QasehnyaRania said...

susur udang...:)
my peberet
meh singgah sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/peserta-masterchef-follow-qr.html

Niesa said...

hehe..jwb kt mak mr.s tu maklumat dihujung jari sahaja mak..kan senang nk masak yg sedap2..ehehe..kidding!

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.