Done ;)


Alhamdulilah , free gift untuk Cik Ekyn aku dah pos, tapi ade jugak tapi aku boleh pulak lupe nak save nombor fone cik ekyn . .Sampai pjabat pos baru egt errr T_T jadi tadi aku letak no.fone aku  kat bawah name penerima, dodol betul la aku nie boleh pulak lupe nak save, lain la pakai ipad or bb boleh jugak cek kt blog ini aku pakai fone baling tapir mane lah boleh on9..hukkhuk Sorry yer cik ekyn hee ;)



Tracking Numbers ::  EM148534470MY

bole cek kat sini  Pos Laju


Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat sampai free gift ni untuk cik ekyn :)

~LoVE PiNk~ said...

auuwww... im so touch :)

tQ so much keyrah..really appreciate it..

xsabar nak tggu sampai,besar lak tue adiah...

thnx jugak pada nurul husna..hehehe

cikeyrah said...

kotak jek besar hihi brg nye biase2 jek hee

~LoVE PiNk~ said...

xpee,yg pnting ikhlas..

1st tyme dapat adiah2 ni dari rakan blogger..sgt epy..:)

MyMy said...

fon baling tapir tu mcm na? hehe kalu fon my ni, baling kucing je kot hehehe

Che Rosliza Che mat said...

selamat sampai giff tue hihihi

teratak hati said...

besarnya hadiah..best la dapat..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.