Nak Free Gift Tak ??

salam hari sabtu semua.. lapo lar perut hahaha  semalam kan kan aku tak masak pun , aku g berbuka kat luar ajak teeja temankan..hihihi poyo kan memula nak masak, tertiba gejala M menyerang terus call teeja ajak dia temankan aku berbuka kat luar..hee semalam makn bnyak giler oke, aku order nasi goreng kampung, tomyam, kerabu sotong, sayur kangkng masak belncan, berung puyuh,timun & sambal belancan air teh o ais, teh ais, limau ais, . pehh ma.su aku dengar dia ckp mkn ke melantak hahaha aku suka makn kat situ sebab murah giler, makan berdua jek ngn teeja tapi mengalah makan berlima.,.tapi amat berpuas hati sebab sedap dan murah sangat2.aku ada soalan nie kat korang

aku nak korang teka berapa harga semua sekali aku makan tue, kalau korang dapat jawab aku nak bg free gift kat korang :)

Clue

* tak lebih dari Rm30.00



Terima Kasih Sudi Baca :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.