Menangis Teresak-esak



hai korang da tido ker??  saje nak update malam2 hee aku baru lepas tgk cter Maharku Untukmu kat youtube , tadi saje jek bukak youtube tgk da de org masukkn drama nie, sebelum nie drama maharku untukmu da dimainkan kat tb 3 minggu lepas slot cekerama. aku tgk drama ni da 2kali tetap menangis teresak2, mesti korang da tgkkn jadi tak payah nak terangkan sinopsisnye lagi kan. aku kalau tgk cerita sedih2 cepat meleleh air mata nie T_T sbb aty aku nie macm tisu oke..hee dalam cerita nie aku sangat geram dgn Norish karman nie idup dalam kebaratan sangat, bole dia suwo adi putra ceraikan nabila, ape punyer  mak la >,< . Part yang wat aku mule meleleh air mata part nabila dah mula close dgn adi , part yang wat aku nanges teresak2 part adi pesan ngn nabila supaya jaga anak mereka leklok mase tue nabila nak deliver kan anak dia kot, yang dia nampak bayang adi tue. peh mcm nak nanges kuat2 jek *hover ea ko keyrah* . sebab tue aku tak bape suke sgt tgk cter sedih2 sbb nanti aku yg nanges hover, kang mate bengkak bila p opis nnt ade kang org ckp aku gadoh ngn bf sampai nanges2 hohoho







Oke lah , Mata aku pun da sepet jek  nie, aku mau tidur sok nak ade kang bangun lambat huhu bagi sape yang tak sempat tgk cerita nie mase minggu lepas meh layan cter nie, sebelum tue korang sediakan la tisu yer oke gud nite semua ;)

Asslamualaikum..

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

rAIHan said...

tgk juga kat tibi. sayu je tgk suami dia mati tak sempat jumpa anak dia.=(

iRa said...

bestkan citer tue, nangis gak bila tengok :)

MyMy said...

tak tengok aritu huhu rmai yg kata best walaupun ending nya dua2 mati.. eh ya kaa?

Hani El Zahra said...

alololololo...

Zul Atenn Azlan said...

nak tra tengok tapi tak berani takut banjir pulak bilik nih, oh steady !

cikeyrah said...

Raihan :: part tue pn sedeh kan, kesian kehidupan adi dan akhirnye mati jugak.


Ira :: tau xpe hee, keyrah lagi lar bgkak2 mate.


My :: rasenye adi je kot mati..hee


Hani :: hee ;)


Zul aten :: ce la tgk besh..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.