Meroyan Pulak !


hai hai hai kesayanganku yang cantek2 dan yg Nsem2 semua , korang da brekafast ? hari nie aku breakfast kit kat jek, huhuhu dah tak tau  breakfast ape lagi hee  Aku nak story sikit  kat korang, semalam aku de masukkan gmbr aku ngn adik sepupu aku si adib tue kat FB, gmbr tue gmbr semalam petang aku bawa adib main basikal, si adib bukan boleh tgk aku naik basikal dia pun sibuk jugak nak bertenggek, so kiteorg amek lah, dalam gmbr tue mmg aku free hair , tapi xnmpk pun rambut aku, sebelum aku upload gmbr tue, aku da edit2 supaya xde la nmpk rambut aku, kalau x edit pun tak nampak kot, nak di jadikan cerita bila aku upload gmbr tue, ade lah sorang Mamat nie meroyan komen2 gmbr aku n pertikaikan aurat, aku x kesah la dia nak tegur tapi tak pyah la komen yang memalukan aku, sampai member2 aku inbox aku gtau kenapa mamat tue komen mcm tue sekali, mamat nie pernah chating ngn aku, kira dia pernah ckp dia suke kat aku, tapi tak layan pun, agaknye tue yang dia meroyan tue semalam, bak kata member aku mamat tue balas dendam sebab cinta tak berbalas hee


gambar nie la yang mamat tue merioyan dok komen kt gmbr aku, sebenarnye komen yg dia meroyan yg kt atas tue aku da padam, malu kot aku nak tunjuk kat korang, bila aku tanye dia just Jawab No komen , Wat de hell. .Aku tau tak semua orang suke ape yang kita buat, kalau nak tegur, tegur la cara baik tak payah lah tegur yang boleh memalukan kita. Semalam memang aku hangin sepoi2 la dibuatnye, nasib baik aku niee cepat cool hee ;)
* Ape pandangan korang tentang gambar nie, adakah lucah? opsss !


Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

permata biru said...

xnampak pun rambut..maybe dia yang terlebih meroyan kot...

cikeyrah said...

kan..terlebih Meroyan tue . .hee

Cik Rongoks said...

maybe jugak dia tgh period mase tu. hahahha.ape hal la mamat tu.

cikeyrah said...

Cik rongoks agaknye la kot hahha

Apple said...

Takde kebaikannya dia mara2 org. Dah censored mknanya dengan niat tutup auratlah kan? Huhu.. Apakehel btl mmat tu. Lol.

cikeyrah said...

Apple :: mamat tue kurg kasuh sayang kot hee

teratak hati said...

Mmg meroyan la tu cinta tk brbalas..
Thanks utk pndapat psal nasi vs nestum tu.. :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.