Teringat & Adab

hari ini rasa lepak sikt lah, sebab tekak aku rasa perit sangat2, ermm nak telan air liur pun rasa perit . .mebi nak demam kot, tertiba tengah buat kerja tadi aku teringat air soya & air cincau lat dalam peti ais kat rumah, semalam tak sempat nak minum sebab ma.su aku dah beli air katira .  terliur pulok aku bila egt air soya kat rumah . .hee aku memang penggemar air soya .



hari ini aku rasa nak marah org jek, sbb tadi ade customer aku nie kurang ajar sgt2 ada duit dia baling2 pgkal jek compeni boss kalau kompeni aku , aku dah cmpak blik duet tue kat muka manusia tue. haihh saje je nak aku kurang pahala. datang2 tak de bg salam, pastu cmpak2 duet. betul juga ape yang aku dgr semalam kat radio hot, org malaysia nie adab kurang.  Saja je nak buat aku marah kan . . sabor je lah,.





Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

~LoVE PiNk~ said...

err sabar jela kan keyrah..

dugaan bulan pose tu..

adess tgk gmbr air je nmpak cam best kan..hehehe

nur anis said...

sedapnya air...

Cik Rongoks said...

ika suka soya tp tak suka cincau .

Niesa said...

sabo je la kan cik kieyrah..niesa pn dh terliur tgk cincau tu...hausssss...

Chic Na said...

sabar jelah keyrah. minum soya cicau byk2 k, sejuk sket hati tu. hihi..

Hanif said...

Inilah kesnya..awak marah-marah ini..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.