Tidur tempat Lain Bangun Tempat Lain


sayang-sayangku semua ;) Mulakan hari dengan senyuman walaupun hati masih bengkak lagi >,<  ,  tak tau nak update ape xde idea, errmm idea boleh hilang kalau xde mood kan. tadi aku tgk kat wall aku ade gmbr nie, bila aku tgk teringat aku mase kecik :)


Haa korang pernah tak mengalami situasi mcm kat atas nie?? aku dulu mase kecik2 kecik sgt la ko tue , selalu mcm kat ats tue, mule2 tido depan tb, tapi bila bangun pagi dah kat dalam bilik, mesti fikir siapa lah yang angkat aku  . nanti mesti aku tanya arwah mak aku, sapa yang angkat aku. tapi arwah mak aku suke cakap mana ade kami ankat, entah hannnnntuu kot yang ankat, saja la tue nak buat aku takut. Tapi siyes aku tak sedar pun mcm mane aku kat bilik. adik aku lg la dah besar mcm nie pun kadang2 dia tanye aku mcm ne ley dia kat bilik, padahal dia masuk bilik sendiri dgn mata terpejam. xde mknenye aku nak ankat dia ke bilik elak tulang aku patah jek hee . .

* Korang Pernah Tak mengalami situasi mcm kat atas?


Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

Natasha said...

xpenah.. tp kn ade org yg jenis berjalan time tidur :)

cikeyrah said...

mcm adik keyrah mmg berjalan time tido

Che Rosliza Che mat said...

hahahaa...tidur kaki berjalan..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.