Cakap Ko Macam Hisdustan lar !!


tempe tahu betullah makhluk nie cakap macam hindustan la ko nie, ade sorang makhluk nie nak ajak aku kuar makan, yer yer je ajak tapi tak jadi, nasib baik dah melantak  makan dulu dgn teeja kalau tak mmg aku bertukat jadi kugfu Panda ler >,<  , memang lepas nie jgn haraplah aku nak berjanji bagai dgn ko, kalau dgn member aku teeja nie senang plan, hari nie plan , hari nie jugak jalan.. kalau ngn makhluk nie dia yang plan dia yang cancel kan, apee daa. aku pulak jenis kalau org dah berjnji mestilah kompem kan, ini tadi aku tercongok da macam beruang comey daa. nak jugak comel tue  ;)



sumber dari Pn.google

* baik2 aku nak update pasai gmbr Mr.s bg kat aku, terus tergendala sbb xde mood terus >,<





Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Cik Anis said...

cik anis pun pantang gak kalu x tepati janji ni.. hmmm xpe positip positip.. ad hikmah tu..

cikeyrah said...

kalau sekali xpe, nie dah byk kali dia buat mcm tue, sakit pulok hati >,<

missina said...

aduii memg nyampah dgn org suka janji2 ni,,tp tk wat,,urgghhh geram kan

Natasha said...

sy jenis penuntut.. penuntut janji even da setahun pn sy tetap akan ungkit.. nasib lah ~ :)

cikeyrah said...

missina :: mmg mencik giler ngn org mcm nie. .

Natasha :: samelah ngn keyrah, akn tuntun n akan egt sampai bile2 >,<

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.