No Bra ????


Selamat Petang semua, korang lunch ape arini, aku lunch mee goreng, opsss da langgar pantang diet nie >,< Pagi td stress dgn keje yang melambak, sekrang udah siap jadi boleh la kite balik tgk movie yg dicilok kat lappy kawan aku . . hee tadi aku tgk kat wall aku semua penuh gambar nie 


ada jugak yer Hari Tanpa Bra, tak pernah ku dengar, tak tau kalau korang penah dgr, aku mmg xpenah dgr .  Bg aku mcm x senonoh pulak buat mcm nie, kalau Lelaki suke kan tgk gmbar cm nie kan kan kan hahahaha  


* Tak de sesiapa yang boleh tolong tukarkan lagu kat blog aku nie  T_T

Terima Kasih Sudi Baca :)

9 comments:

amengs88 said...

tapi tak semua lelaki akan pandang.. Kalau lelaki ade anak perempuan, insya Allah tak akan pandang benda gini.. takut nanti anak dibalas dengan benda gini walaupon anak anak tutup aurat..

NURUL AMEERA said...

aih..pelik betoll..x penah lg dgar hari tanpa bra..eww :D

cikeyrah said...

En. Ameng :: betul tue ;)

Nurul :: Samelah , keyrah pn xpenah dgr lagi . .

Apple said...

keyrah.. harhar..
Lol. Tak penah dgr lak pasal benda ni jadi tak tahulah budaya mana mengamalkannya. Jika dinilai dari segi psikologi, lelaki sukakannya. Dari segi kegunaan, perempuan sukakannya sebab ia mengelakkan drooping. Am i too loud. Cam perveted lak bunyinya. Lol.

! ♪ ♫ ♩ ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ ♫ ♩ ♬ said...

sy tag awak. jum join


http://nurnadirah-mystory.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

Cik Beruang said...

eee, betul ke x ni? hahaha. mcm mengarut je =.="

taqiy said...

mengarut jeee. hahaha.

cikeyrah said...

Memang Mengarut pun . . tak tau la budaya mane ni . .

Tinta Lana said...

Salam keyrah.

1st time kot tahu pasal ni..tenat sgt dah smpai ada hari khusus tak pakai bra.. (-__-)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.