Jom reramai kite Band & repot Page ini


aku terkejut sangat bila tengok cik yuyu post pasal ade page yang tak senonoh giler, iaitu


korang pernah tgk page nie tak , harap jangan tengok lah sbb tak senonoh tahap gaban, bulan2 puasa boleh pulak dia create page. aku mmg cakp la, admin page nie akan dapat balasan di akhirat nanti, tak pun bini dia tau anak perempuan akan terkena mcm nie.

yang aku tau gmbr cik yuyu& lysa faizureen pun ada tau, so marilah kite privatekan gmbr kite kt fb, aku seram oke org mcm nie. page nie da tahap sampai letak gmbar bogel tau. mcm ape jek kan

so jum kite report & band page nie

link page nie





Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Si Kembang Cina said...

macam macam cite skang ni . haihhh

Chic Na said...

dah takde keja lain agaknya nak buat. macam2 lah.

Niesa said...

niesa pun dh tgk semlm ada byk gmb yuyu..n niesa pn dh report page tu..hackers kot admin page tu..

QasehnyaRania said...

ye ke..tak penah tgk ..sabaq je lah kan

Liza Razak said...

jahat betul orang yang buat page ni...jom report beramai2 !!

nur anis said...

saya baru tengok tadi..hisshhh..seram je..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.