Alhamdulilah ;)



Hai peeps!! Alhamdulilah aku da berblog suda 3minggu, walaupun aku create Blog da lamenye tapi betul2 aktif 3minggu nie sbb selama nie aku x aktif kat blog pun, followers pun takdo pun huhu,tapi selama 3 minggu nie aku telah mendapat followers seramai 200 orang, Followers yang ke 200 iaitu cik ekyn . Cik ekyn telah manjadi followers aku yang ke 200, jadi aku nak bagi free gift sikit kat dia ;) yang Lain Jangan Risau oke, insyaAllah kalau  ada rezeki aku nak buat GA pulak ;) kalau sambutan yang menggalakan aku akn buat GA .kene Tunggu Followers aku sampai 500 la baru buat, bole x hihihi. Terima kasih yer kat korang semua coz sudi follow blog aku yang gonjeng nie hee aku sayang korang semua muahh muahhhhh

*kepada Cik ekyn sila bagi nama dan alamat untuk pengeposan free gift yer ;)




Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

fyna said...

3 minggu : 200 follower? waaa... congrats dear!

~LoVE PiNk~ said...

wow!!! name saya ke tue??

jap2,nak tmpar pipi dulu dush2 dush2..aik bunyi cam tumbuk jerk..

hahaha merepek da ni,bukan ape..sgt teruja 1st ade org wt pos mention name saya..

congrats ea,saya ni da lme berblogging tpi masih di tahap bese2..sebab selalu on n off jer cause of few reason..

tp saya tetap semangt nak teruskan..

hee tQ so much cikeyrah..(sambil senyum sampai ke telinga sorg2..) ;)

MyMy said...

3 weeks da reach 200 followers? woahh congrats.. mana taw hujung bulan ni daa reach 500th pula hehe

semoga terus maju dlm blogging..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.