Tak Mahulah Macam itu

hari ini sebenarnya tak ada mood nak update mebi Mr.M dah datang mari balik hehehehe , sebenarnye just nak bgtau jek, sesiapa yang follow aku pleasee bgtau senang aku nak follow balik, korang boleh tinggalkan link blog korang kat chatbox tue, . aku tak suke kalau org follow tapi aku tak follow pulak , mcm x fair pulak. kalau boleh korang follow aku, aku nak follow korang balik, x besh kalau korang follow tapi aku tak. 

Aku kan buta ckit bab2 blog nie, ade yang bg aku link nufnang la, says , churp2 la jgn la mcm tue sayang, kalau nak suruh tekan bgtau aje, jgn la tipu saya yang tak tau pape nie . . dah banyak kali aku terkena, org singgah blog kite, so kita pun nak singgah blog dia , upenye bila tekan link namenye kuar website iklan2 tue..xmo xmo mcm tue yer sayang2ku :)


Terima Kasih Sudi Baca :)

2 comments:

Yuni Aisyah said...

dah follow kamu dear...:)

salam ukhwah dan slmt menunaikan ibadah puasa.:)

Hasrina said...

lol mcm tu pun ada. well, selamat berpuasa...

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.