Ce Coment Sikit . .



hari ini rasa mcm nak minta pandangan koranglah, cehh bolehkan rasa-rasa  . . aku ingat nak tukar theme blog lagi, korang rasa theme mcm mane yer sesuai?? aku masih nak kekalkan warna pink purple . .tapi nak header baru kot  hee  pastue aku nak tmbah sikit kat sidebar tue, nak chatbox kot, tp aku tak tau ape name chatbox yg aku berkenan tue --'' pastu aku nak yang kemas, xnak serabut2 ..

Kalau korang pandai edit blog tlg bgtau aku yer sbb aku nak tempah dgn korang lar, jgn risau aku bayar :) aku nie kan cepat bosan, jadi sebelum aku bosan, lebih baik ngaku cepat siapa yang pandai edit blog ..hahaha kejam kan aku nie paksa2 orang. kalau korang nak sugestkan ape2 utk blog aku nie di alu2kan yer, mana tau pendapat korang boleh dibuat idea..tolong yer sayang2ku.

eheemm eheem followers da nak smpai ke 300. adakah aku akan bg  free gift lg  jeng jeng  . .

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Cik Rongoks said...

skrg ramai yg amik tempahan edit blog nie.so, pilih je yg berkenan.hikhik ..
cm blog ika, ika guna khidmat Wan Hazel. dh setahun lebih guna :)

Cik Rongoks said...

http://wanhazel.blogspot.com/

Nasuha said...

selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga amalan kita mendapat redha Allah.

MyMy said...

eyrahh..
lama nya tak blogwalking..
tk mampu nak online macam dlu daaa hehee
ce guna themes kaler pastel.. baru nmpk soft and feminine sket..
dlu my rajin tlg ubah tmplate org.. free of charge jak tp skrg daaa bz hehe..
kalu tak, nak juga gatal tgn kacau blog eyrah ni hehe..

slamat berpuasa yaa :)

Chic Na said...

ok gak tu letak chatbox. boleh chatting2. ;)

Pecinta pink^^ said...

betul ckp ika..memang bnyak rmai wat tempahan edit blog..bole try yg ni jugak http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ sy punya blog edit sendiri je..hehe

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.