haruslah Eksited ;)


Semalam aku ada bgtau yang aku eksited kat entry ini , aku eksited sebab aku join contest kat blog kak ceeramoon , contestnye senang jek dia just tanya bila tarikh lahir dia, anak dia si keisha dan suaminye ciput. tarikh lahir kak.ceera & keisha aku tau sbb aku biasa bace blog dia dan ade kat about me, jadi masalhnye bufday suami kak.ceera dalam tue dia cakap ciput tua 22hari dari kak.ceera, sbnarnye sng jek 30-22=8, alhamdulilah nasib baik betul hihi kak.ceera nak cari 10 pengomen terawal dan jawab dgn betul jadi aku antara 10 pengomen terawal dan jawab dgn betul. Hadiah yang dia nak bagi tue sangat best iaitu produk Thursday Plantation.


Dia bg one set ko, sape jek tak nak, aku pun tak sangka dapat sbb aku pun terkial2 nak type ..hihi tapi contest  buat aku tak tidur malam ko sbb terfikir dapat ke x, sekali tue semalam aku tgk kak.ceera senaraikan nama pemenang , nama aku ade. Macam nak terjerit aku dibuatnya..hee ala korang mesti da biasa menang2 contest kan, aku 1st maa dlm blog nie, haruslah eksited jakun kan kan kan korang boleh terjah entry kak.ceera yang ini dan yang ini . Terima Kasih Kak.ceera sebab buat contest yang senang hee ;)

Selingan Jap

semalam kan cik Natasha komen kat entry yang ini dia suruh sambung KALAU DAH KAWEN . . OKe aku smbungkan kalau dah kawen makin sibuklah dibuatnye sbb kena layan suami masak utk suami,kompem blog mesti terabai hee 

* Bagi Blog yang aku belum terjah lagi, insyaAllah ptg atau mlm nie aku terjah yer, semalam aku dah terjah beberapa blog . sayangggg koranggg semua mmmuuuuahhhh!!!



Terima Kasih Sudi Baca :)

11 comments:

Belladeone said...

wah..dpt hadiah...tahniah

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah keyrah, rezeki2 :)

cikeyrah said...

tQ..rezeki ;)

rozssalovepink said...

nak hdiah jgak..huhu

Niesa said...

wahhh!!tahniah!awk 1st time cuba dh menang...kita byk kali join mcm2 contest xpernah menang..hehe..rezeki awk la ye.. :)

Masha Meisters said...

tahniah :) follow iyrah :)

kay_are said...

walaupun tak bape familiar ngan barangan tu.. tapi hadiah tetap hadiah.. rezeki tu.. tahniah! btw, baru 1st time singgah sini

Hanif said...

Tahniah yek...
betul..first time menang memang gedik ...
aku setuju..hehehe

Mieya Atiera said...

best nya menang hadiah. 1 set pulak tu. Jelesnyaaa

Nur chahaya abadiey said...

salam singgh n ziarah

tahniah dpt hadiah..bestnye..nur xpernah meng pon lg..hehehe

jmpt singgh ke blog nur

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com

nur follow blog kamoo :)

Hanif Idrus said...

Semoga berjaya

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.