Tinggalkan Link Korang

hari ini aku free , ingat nak blogwalking kat blog2 korang, jadi sila tinggalkan link korang aku nak terjah blog korang, rasa mcm dah lama tak terjah blog2 korang. Minggu nie mmg aku sibuk sangat, esok adik aku balik lagi bertambah2 sibuk sebab dia dah booking aku untuk temankan dia p beli baju raya. ikutkan aja la.

budaklah yang dah homesick sangat2 . .

korang jangan lupa tinggalkan link kat coment, aku nak terjah blog korang oke :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Sue PeLik said...

bestnyaaaa ada orang nak terjah2 nehhh rasa mcm retisss lakkk..
kalau cik kirah buat ketuk2 ramadhan tuk para blogger pun okeh gak hihihi

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

dayteenlea said...

dayteenlea.blogspot.com


hehe

nurul barakah said...

terjah lah Nurul...
http://nbarakah.blogspot.com/

eimah siti said...

nak jugak diterjah...hehhe...http://eimah2328.blogspot.com

Chic Na said...

cik na takde entry baru utk diterjah. ;)

tasya nabil said...

http://tasya-nabil.blogspot.com

sUke-sUki :D said...

comel.. dialukan terjah cini..heee http://fizahluvbigapple.blogspot.com

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.