Lambat


hari ini memang sangat seronok bila bangun pukul 8.05 minit, hape pun tak boleh tadi, baju dgn x iron ,tdung pun tak sempat nak iron nasib baik mmg ada baju mmg tak payah di iron & tudung yang x perlu di iron jugak. kalau dah lambat memang gelabah kan, siap just 15 min jek, pastue boleh pulak teksi tak ada, nyirap betul, terus call teeja, nasib baik dia baru nak g kerja, sampai opis bari touch up2 sikit. nie mesti akibat aku nga bercuti2 malaysia , jadi x sahur tue yang terlajak, biasa kalau lepas sahur aku just tidur2 ayam pas solat subuh huhu

semalam aku rasa seronok sangat keluar dgn kawan mase skolah dulu, rasanya dah 3 tahun tak jumpe kot, tapi kiteorang rasa mcm masa tak cukup jek sebab  malam kan. nanti aku update gmbr kawan2 aku yang dah 3tahun tak jumpe tue :)

tapi korang boleh tgk gambar nie dulu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
saja

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nak
.
.
.
.
.
.
.
.
tepek
.
.
.
.
.
.
.
.
gambar
.
.
.
.
.
.
.
.
tuan
.
.
.
.
.
.
.
belog




Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Karukord Jagau's said...

Pinjam celemin mata boleey...? :)

Fafau de Craft ( Zana ) said...

dik..cookies gift collections tu ada jerk... :) tq

Niesa said...

wahh2...spec mata tu..hehe...

cikeyrah said...

karukord jagau :; boleh jek hee

niesa :: hehe

nur anis said...

tuan belog berposing..:)

Chic Na said...

mesti kelam kabut kan kalau lambat bangun.

amboi spek. huhu..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.