Raya 2012 ;)

 
orang lain dah update pasai raya aritu aku pulak terhegeh2 baru nak update . .hehehe tahun nie raya kat kuantan jadi suasana meriah sikit ;) aku malas lah nak cerita, layan gambr je dulu boleh tak hihi

nie family kami, tema aku terpesong sikit sepatutnye pink tapi aku yang telah memporak perandakan tema hihi

girls

free style

boys

big family


free style




layan jek gambar yer, aku nie maqsih mood malas jadi nak taip boleh malas hehe esok2 aku update lagi gmbr lain.
 

Terima Kasih Sudi Baca :)

4 comments:

cikmisi leen said...

hehe,, sronok ye.. slamat hari raya qira =) > nme kte sme lah..

hehe > btw jom join GA neh..hdiah mnarik..festyme neh, hope dpt support =)

http://www.coretancikmisi.com/2012/08/assalamualaikumjom-relax-sebentar_23.html

Atiqah Wadiah said...

selamat hari raya..maaf zahir batin awak..btw,raya kat kuantan eh?sy org kuantan..heeeee

Atiqah Wadiah said...

selamat hari raya..maaf zahir batin awak..btw,raya kat kuantan eh?sy org kuantan..heeeee

Atiqah Wadiah said...

selamat hari raya..maaf zahir batin awak..btw,raya kat kuantan eh?sy org kuantan..heeeee

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.