Suara Doraemon Katanya

salam hari ahad uolls, jum kite lepaking sambil makan baring2 ea.. hee tak tau nak update ape, tapi jari nie mengedix nak taip2 nie kuikui hari ini adik aku balik, yeahh x sabar nak tunggu dia balik boleh buli2 dia hehe rindu nak gaduh ngn dia hahha  sentap aku dgn MR.s dah oke sikit la, tapi sentap tetap sentap hihi semalam aku text dia sekejap jek sbb penat *alasan*  lalalala. Dia pun pening tgk aku , sentap tak abz2..hee

Tapi lagi sentap bila ada orang cakap suara aku mcm doremon, aku tak tau lah nape nth depa suke ckp suara aku mcm doraemon, tak boleh trima betulah aku depa ckp mcm tue, lain la ckp suara aku macam dato siti ke, boleh la trima juga bhahaha bukan kawan aku jek ckp suara aku mcm doreamon MR.S pun sama suke ckp suara aku mcm doremon, makin bertambah2 sentap la aku >,<



Pernah ada orang call telefon rumah dia nak ckp ngn aku, boleh dia tak percaya tue aku, dia cakap nape suara aku mcm budak kecik pehhh sukesuki ko jek ye ckp suara budak kecik, aku kalau kat opis pun sama, ade customer call mest dia tnya banya kali, betul ke dia call nie  atau dia salah number. Kadang2 aku besorkan suara biar dia jelas yang aku jawab call nie. ngehngeh  kadang2 aku saja rakam suara aku kat fone nak dengar balik, bila dengar balik mmg agak macm budak2 sikt hee, tapi xdelah mcm suara doraemon depa ckp tue saje jek kan nak buat aku sentap..huhu

lepas nie nak minum air asam jawa banyak2 lah, mana tau bertukar jadi suara dato siti ke, bhahahahaha perasan harus lebih hehehe psstt2 tapi kan suara aku nie manja tau bukan suara doraemon, sajelah tue xnak ckp suara aku nie manja..hahahhaha nak menang jugak lalalalalala

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Cik Rongoks said...

hihihi..nk try call la nnt. hahaha

una imana said...

heheh..sore comel tu..:)

sUke-sUki :D said...

haha xpe sore doremon cute pe.. =) ye ye klu dtg ipoh hello hello le..bleh hang out smbil snap pic bnyak2.. wahaha XD

elyna mirsada said...

yke..ngkin owg yg kata 2 slh dgr kot..hehe

Chic Na said...

haha.. comel ape suara doraemon. :)

Hanif Idrus said...

Cuba buat video. ..nanti kita komen suara..hehehe
Mgkn dia org puji kot....awak jer salah faham..

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.