Bilik Pun Nak Raya

malam semua !! adoyai penat hari ini baru lepas kemas bilik aku & ubah mana yang patut . hari jumaat 17 ari bulan aku dah cuti, ecehh da mcam budak sekolah pulak amek cuti awal bhahaha, tadi cadar , sarung bantal semua aku dah cabut nak basuh, hee selimut jek tak basuh sebab nnt bau hilang , opss kantoi pulak hee tadi aku alihkan box yang biasa aku letak brg2 make up aku, make up ker . .ngehngeh kat situ aku buat sudut pastue aku pin2kan gmbr2 yang mmg sedia ade, lepas tue ecah masuk bilik aku, dia cakap '' gambar ecah tak ada pun, tapi gmbar abg s ade''  . .owhh ye ke cah, kuikuikui , xpe cah esok kak.wa g cuci gmbr cah besor2 yer..heheheheh


eh, gmbar siapa tue hikhik >,<


nie la jek boleh tunjuk yang lain tak boleh sbb privacy, privacy sangat lar hihi berselerak lagi tue sbb belum sempat nak susun2 lagi barangnya, yang dalam beg hijau tue, brg2 mke up utk travel, brg makeup utk g opis aku jarang kuarkan dalam handbag aku..hee

Aku harap jek bnyak barang make up tapi just guna lip gloss & bedak compact jek kuikui, sbb aku tengok mood , kekadang rajin nak pakai eyeliner , blusher semua tue, tapi kalau time malas, pakai lip gloss jek, giler selekeh kan aku nie . . okelah aku nak tidur lah, penat hari ini . .

Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

cantik sgt bilik dye yang menarik ialah gambar tu ;) hehe., ngan ehem2 ep. hehe..

Chic Na said...

pinknya bilik dia. huhu..
mesti gambar ngan Mr S tu. ;)

cikeyrah said...

Buble :: hee, gmbar dia ker hehehe

Cik Na :: peminat pink yang tegar hee , gmbr mak di pun ade sekali tue heheh

Jue Derella said...

Amboi... Semua wane pink... Hehehe

Yana Libra said...

pinky..hehe~

ok lah tu..sy blusher, eye liner pun xde tau..huhu~ :p



p/s: kalau nak beli vco nanti bgtau aje ok ~ :)

Onitsuka_hana said...

warna warni blik dia

Niesa said...

waahh!!cantiknya bilik!warna pink!osem!!

Pecinta pink^^ said...

alahai bilik pink tuh..ohsem :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.