Melambak

 

hah!!! bole jem otak nie , banyak gilos kerja hari ini  . .Melambak2


nie baru aku tunjuk sikit, yang kat fail belum aku keluarkan lagi . .biasa lah nak nak cuti pnjang kene setle kan kerja2 nie sebelum cuti nie.. nie yang buat aku gonjeng kejap nie ngehngeh penat jari2 aku tekan kalkulator lagi tadi, kira duit banyak2 pun boleh pening oke, belum lagi untuk  fail akaun pulak boleh pitam, eh jangan la pitam nnt tak siap kerja aku . . hee

yang singgah blog aku trima kasih yer, nnt kalau free aku terjah blog korang pulak yer ;) 

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

unsecretostory said...

Relaks2 , buat slow2 . Biar lambat asal selamat ^^,

Cik Rongoks said...

banyaknye keje..sabar ye. buat slow2.hihi

Haryati Faizal said...

sama je, tp mood raya mengalahkan mood keje...

zulhilmi tempoyak said...

dah nm pk bekerja kn...

klu xde keje nmnya tak bekerja.. xpon pnggur.. hee

Chic Na said...

tentu semangat nak siapkan keja sbb tak sabar nak raya. :)

QasehnyaRania said...

jgn pitam keyrah nnti x leh raya plak..
ciksu org kedah suami org kuale kangsor...

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.