Menangis tart Nenas & Almond London



Bila aku baca ayat kat atas nie macam sama pulak dengan aku tehee :) tipulah kalau aku cakap aku dengan Mr.s tak pernah bergaduh , aku pulak jenis ratu air mata, mudah sangat meleleh air mata . Ayat kat atas kira betul la, aku kalau selisih faham dengan mR.s mmg aku akan menangis terus menangis sampai aku tertidur sendiri, tapi esoknya bila aku bangun, aku tak akan fikir lagi pasal semalam & terus oke jek. 

Tapi jangan ngengada nak nangis  depan dia atau mase dia call, dia mmg tak suke dgr org pompuan nangis, aku pernah tanya sebab ape dia tak suke perempuan nangis jawapan dia sebab bingit, tapi sebenarnya dia pernah terlepas cakap ngn aku dia rasa bila dia buat aku nangis macam diri dia kejam sangat, haa akhirnya ngaku jugak hahaha 

Tapi aku teringin nak tengok dia nangis hehehe mcm manalah muka MR.s bila nagis kan kan mesti cute hahaha
okelah aku nak sambung buat kerja balik, tergendala kerja2 aku sebab plug opis aku ade problem ckit td, nie tadi TNB dah betulkan.

jap nak buat iklan

Nenek aku ada jual  kuih raya, kalau nak beli bolehlah order kat aku


tart Nenas - RM18 
50 biji 

gambat tak terang soriii

Almond london -RM 18 
50 biji
badam sebiji dalam biskut



3 Balang 
RM 50

Bagi sesiapa nak order boleh email kat aku atau add aku kat FB
email : keyrah91@yahoo.com


Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Mrs Velentine said...

sempat iklan ek..hehehe..

Onitsuka_hana said...

2 2 favroute hana :)

cikeyrah said...

Mr.velentin :: hehehe

hana : meh la order

ros_reeza said...

Ros ni pencinta almond london :)

Kira Kekuri said...

perempuan memang macam tuh, kuat nangis tapi bukan bermakna perempuan menangis kerana lemah kan? tak semua.. hehe

jom join segmen kawan blogger sy. :D
http://ctkiranamaku.blogspot.com/2012/08/segmen-biskutkuih-raya-kegemaran-saya.html

Niesa said...

tu mmg betul..kalau dh nangis smpai tertdo tu besok pgi bgn mesti lega sesgt..

Tart nenas!!niesa pnya fav!

Chic Na said...

menangis tu boleh buat kita release sebenarnya.

rajinnya berbisnes kuih raya.

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.