Sentap Sangat-Sangat

aku lagi malam tadi aku dah sentap dengan MR. s , mana tak sentap dia hari ini tak kerja hee bukan sebab tue, tapi sebab sekarang dia ada kat K.L kat sepang, sbb tadi dia hantar mak dia pergi KLIA , mak dia nak pergi rumah abang dia kat cristmas island australia. 

Aku sentap sebab dia tak nak pun terus ke Johor, padahal  dari sepang ke jb lagi berapa jam jek,  aku rasa korang kalau jadi aku pun akn sentap jugakk kan. Dah 9 bulan oke tak jumpe, hari nie dia free & dah kat K.L xnak pun trun jb jap, nak paksa pun tak boleh sebab dia pergi ngan abg2 & kakak2 dia, lagipun bulan puasa depa penat kot nak datang sini, xpelah dah tak ada rezeki nak jumpe kan. :') 
Sentap menyetap still berjalan, lagipun dah lama tak sentap2 nie ngn dia ..hee


Jika boleh aku tak nak jatuh cinta sebab memeritkan
jika boleh aku tak nak menyayangi sbb sgt perih
jika boleh aku tak nak rasa rindu sebab membuat aku derita
TETAPI
kita tidak boleh menolak cinta, sayang & rindu
kerana itulah perasaan yang dianugerah
oleh
Allah terhadap 
Manusia..

Hah kau bila dah sentap keluar ayat2  madah aku, hee okelah aku nak sambung sentap balik 
bye.


Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jangan sentap2 keyrah :)

Masha Meisters said...

alooo....xmo sentap2 lagi k...:)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Alohhh , nakmoo menyentap maa ! Satgi yana double sentap lagi teruk ,, hahahha..

Chic Na said...

sabar keyrah.. sabar.. ada sebab la kot dia xdpt jumpa keyrah.

teratak hati said...

sampai bermadah ye..sabar nanti ada jodoh jumpe jugak..

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

ala xde jodoh nk jumpa lagi tu .
sabo2 . nnti dia free jumpa lah .
kta ni lgi la dh setahun lbih xjumpa dia .
sampai dah hilang rsa nk sentap tu . hehe . chill2 ;)

Natasha said...

9 bulan, lame jgak tu.. sbr erk.. =) jauh2 betambah syg. hihi

Wanieys said...

ala xmo sentap2...nanti jumpa la tu...sabar2 yer :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.