Tak Payah Nak Cemburu Lar

Assalamualaikum

Dah lama tak update blog, sebab bz memanjang jek . . dah berhabuk aku punyer blog nie kan hehehe. Salam hari isnin semua semoga hari ini lebih baik dari semlam, hari ini ada lagi ker yang cuti?? melampau la tue..hehe Dekat peti ais umah aku bau daging, mest beberapa hari nie berlauk daging jek hehehe. 

Berbalik dengan tajuk dekat atas, sekarang cemburu aku makin berleluasa pulak kan, lagi2 selepas Mr.s Add aku kat Fb, kiteorang nie harap jek ada fb tapi tak nak add sebab takot i cemburu oke, tapi sangkaan MR.s mmg betul , suhu cemburu aku makin naik. Tapi  aku cemburu tak ade lah nak serang2 org yang aku cemburu tue, aku cemburu dlm hati jek, ko mampu cemburu dlm hati.  Tapi nak buat ape cemburu sebab semua yang dlm fb mR. s tue kawan2 sekolah mr. s . 

Tapi kan kan kan ade seorang perempuan nie kan, dia suka like2 n coment2 semua gmbr mr.S , i is jelly oke, sebab aku pun tak ade nak like gmbr2 mr.s bagai hahhaha jahat punyer girlfriend :P pastue masa aku nga jog aku tanya kenapa perempuan tue suka coment2 & like2 kat fb Mr.s, jawapannya sakit hati iollss


Aku : Kenapa A tue suka coment2 & like kat fb abg, dia suka abg ker?

Mr. s : Dia memang suka abg pun.Nape

Aku : perasan betul ( dlam hati ) tak suka la mcm nie.


Mr.s : Tak Payah Nak Cemburu lah, dia kawan2 sekolah abg.

Aku : oke.

Mr.s : awk lagi teruk ,  kawan2 fb pun siap lagi hide kat abg. 

Aku : mmg dari dulu lag mmg dah mcm tue.

Mr.s : yelah tue .

bila dia ckp mcm tue, mesti dia skodeng fb aku hahha x mau ngaku pulak tue, fb aku mmg dari mula aku buat dulu, aku hide friends aku dari org & info2 aku pun aku hide kan, just aku tunjuk birthday aku jek bajet senang nnt korang nak igt hahhaha. 

ish , okelah aku nak sambung buat kertas kerja nie, aku tgh tolong buat kertas kerja bakal kakak ipar aku a.k.a kakak Mr.s.

Bye



Terima Kasih Sudi Baca :)

4 comments:

Mrs Velentine said...

cemburu tandanya sayang

Mieya Atiera said...

cemburu tu sweet. Mengeratkan lagi kasih sayang

Chic Na said...

cemburu kalau lebih2 bahaya pulak tu. jgn cemburu sgt k. trust him. :)

Eiqa Almond said...

Sama laah macam eiqaa..
Apee nak buat simpan jelaa..
Dia pun ada hak nk berkawan kann.
Tapi klu dah cemburu melampau2x, memang x laa kan keyrah kan.?!
Tamee laa titewww. hhoooho

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.