Kau nie Meroyan ape??

Assalamualaikum

Semalam aku nga online  fb tertiba ade seorang Hamba Allah nie like2 status aku, aku mmg sangat kenal pun dengan Makhluk nie, dia pun pernah chating2 dengan aku, tapi aku tak layan pun sebab aku  makhluk nie player, hahaha lepas tue dia ade update status kat fb aku pun komen , lepas tue tertiba jek meroyan tak tentu pasal , tak makan ubat ape makhluk nie hahaha tapi kelako la, sebab dia yang menunjukkan dia tue BODOH. 






tengok aku just ckp kesian tapi dia balas bla la ko & sepak nak  ,aku rasa kan dia nie datang bulan kot tertiba nak marah2 aku, lepas tue gedik2 chat ngn aku, motif dia tulis mcm tue supaya aku nie meroyan mcm dia lak, tapi tak la derr , bg aku ko tulis macm tue, aku anggap ko nie tak matang langsung. aku nak gelak ade ar :P

okelah nie jek nak cerita pasal ade meroyan hahaha

Bye! 


Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Apple said...

setuju dgn admin, takkan komen pendek sedemikian bole bawa efek camtu negatif giler kot. lol.

Mrs Velentine said...

biarlah kan jak

Chic Na said...

takkan demam pun nak hangin kot. mmg meroyan.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

macam2 :)

Mieya Atiera said...

maybe urat kat kepala hotak dia tu tak betul kot sebab demam. heheh

Dda Ly said...

haha macam2 orang ada dalam dunia ni kan?? :D

jom jenguk dress kat on9 shop saya...
~SALE!!~
keep in touch ye..♥♥♥

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.