Hari Poligami !! Perempuan Tak Tahu Malu

Assalamualaikumu . .

Pagi tadi  masa aku tengah siap2 nak g kerja, aku bukalah Radio Hotfm, layan lah jugak topic ari ini, tapi yang buat aku tersentak bila dengar seorang pemanggil nie namanya hani, cuba korang dengar dulu


sakit gegendang telinga aku dengar ape yang dia cakap, walaupun aku belum berumah tangga tapi sebagai manusia tak fikir ker, ko tue sedang merosakkan rumah tangga orang. Ya Allah ape jenis perempuan lah , pastue dia boleh bagi pesanan kat isteri boyfie dia kot. Bagi aku perempuan nie ade sifat jahat dan bukan baik sangat ,Dan tak tahu malu juga!! . .Apa2 pun cube korang dengar dulu ..

Blogger anis pun ade post pasal perempuan nie jugak .


Terima Kasih Sudi Baca :)

11 comments:

hnahdy said...

wow. entry menarik..

syiela said...

cadangan yang sangat berani.Kenapa ye dia camni.sabar jelah

Mrs Velentine said...

no komen..

deqjamucuxx said...

hah ? ade pompuan cam tu eh ??

dya bunga said...

no komen..huhu

Niesa said...

PANAS!!!xpe..what goes around comes around..xmampu berkata2 dah...mungkin 1 dlm berjuta lemen kot dia ni.. ~_~

lovely said...

salam kenal..
dari saya..
http://lovelyberryintheblog.blogspot.com/

lovely said...

utk keterangan lanjut mengenai sophie paris adik bolehla layari di
http://sophieparisputra.blogspot.com/
kalau nak berurusan degan akk atau boss akk sendiri pun boleh..
kalau berminat.
nanti akk boleh tolong uruskan.
Tq..

nur anis said...

geram kan...entah entah laki tu tak pernah pun mintak sign kan..sebab tu lah tak dapat-dapat..haha

wan nurul hezrina said...

huhu mintak jauhlah benda2 cenggini.takut

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

adeh berani sungguh dia tu kan..sabo jer la..minta jauh la

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.