Seronok & sampai sudah

Assalamualaikum

Hari ini hari isnin yang sangat mengembirakan sebabnye hari ini gaji aku masuk , jadi seronok la perasaan hamba hahahah hari isnin minggu depan jadi biasa2 jek ahahah kejam sungguh , disebabkan seronok yang melampau2 aku terus lupa nak tengok blog, bila dah sampai rumah baru ingat aku ada blog hahahahah

Tadi kat opis ade abg posmen hantar bungkusan yang sungguh misteri, apakah ini

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.
tadaaaa


Sampai sudah aku punyer novel ini, so malam nie misi bermula, nak abzkan malam nie jugak!! heee okelah aku nak pi mandi duluuu naaa, baguskan aku sekarang update blog giler pendek hahah

Bye!!

Tak Usah Diucap, Tak Usah dilafaz , Aku dah mengerti Bahasa cintamu ;)

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Chic Na said...

boleh ke habiskan malam ni jugak. terer lah. ;)

~Cik Sweety~ said...

woww.. cepat2 habiskn pastu review okehh

aisya said...

adam dan hawa ni mmg termasuk dalam list novel yg perlu dihabiskan dalam masa 1 malam. haha

zila manaf said...

wowwww nk pinjM heheh

Hanif Idrus said...

Ini dah terpengaruh ngan drama Adam dan Hawa

syiela said...

selamat membaca dear :)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.