Nak sahaja Aku Maki Kau!!

Sekarang nie aku rasa nak menangis , rasa nak marah2, rasa nak maki jek balik org yang maki aku tadi !!!

Sangat sakit hati oke, tadi ade seorang customer  aku maki2 aku, disebabkan salah dia yang tak nak bincang dengan aku, bila aku dah buat dia tak puas hati dengan bayaran yang aku kenakan, padahal dia sendiri minta cover insurans dia mcm tahun lepas, jadi aku buatlah ikut tahun lepas.

Apabila dah siap, aku bgtau jumlah nilai yang dia perlu bayar, boleh dia tak puas hati & marah2 plus maki2 aku. dia cakap kenapa tak bincang dengan dia, wat de hell, aku dah ckp awl2 jumlahnya mcm ni, mcm nie. dia ckp oke jek, so aku buatlah, bila dah siap mcm nie jadinya. Jangan ingat dia kawan bos aku, suka2 dia jek nak ckp aku nie ape. geramnyaaa !!!!

Jangan ingat aku nie diam , aku nie tak de perasaan. aku diam tadi sebab aku hormat ko sebagai customer & sebab ko tue lebih berumur. Aku tak nak jadi kurang ajar. kalau ikutkan aku , aku nak aje maki ko balik, tapi aku nie masih waras lagi. Yang maki2 aku nie dia biasa buat dengan boss aku, sebab kerani dulu cakap dia nie mmg very cerewet . So kerani dulu mmg xpernah berurusan dengan dia, tapi tahun nie aku pulak kena berurusan dengan dia sebab bos aku tak ada.

Boss cepatlah balik, dah tak tahan saya dengan kerenah customer boss nie T.T     

 




Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

are_lin@yu said...

sabar dear..bsalah bila niaga kan..psti ada saja kerenah ctomer..huhu

nur anis said...

sabar ye..biasalah kalau kena layan customer ni...macam macam perangai..

Niesa said...

alahai..sabar ye awak..biasa la tu.. dia org ingt customer owez right..tp right dia tu melampau sesgt..sabar ye..

Chic Na said...

kerja yg melibatkan pelanggan ni mmg perlukan kesabaran yg tinggi. sabar ye.

Cik Aini said...

sabar byk2 dear...
ssh kdg2 customer ni pun,semuanya dorang sj yg betul :)

kdg2 kan qoute "customer always rite" tu x tepat kan...

Pecinta pink^^ said...

sabar2 :) hmm

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.