Meroyan Kuasa Dua

Assalamualaikum

Selamat pagi semua, dah sarapan belum? hari ini sarapan karipap jek, ..dan semoga hari ini lebih baik dari semalam. 

Sejak2 nie ramai sangat meroyan kat Fb aku nie, mcm nak tutup jek Fb tue, tapi xnk sebab kawan2 rapat aku ade kat situ, semalam aku update la status tertiba ade mkhluk nie ckp bukan2, pasal manja2 la, mcm kurang kasih sayang aku tengok, padahal mase pom 6 dia 1 kelas ngn aku, dia suke kutuk2 aku, ckp aku burok la, hodoh la, GEMUK la. Sungguh menyampahssss bukan dia jek aku x suke tapi dengan budak2 lelaki kelas aku, opsss terlepas pulak hahhaha Makhluk yang kali nie bukan org yang sama ea dengan makhluk yang aritu

Sebab tue aku tak suka nak update status kat fb , lebih suka up kat twitter tak de org nak meroyan sangat, hahha meh kite tengok sama2 hheheh


ce korang baca tue, siap nak manja2 ngan aku, kalau Mr,s tengok, tak dia makan hati ker hahahah



tengok dia ckp ape bila aku ckp '' lebih baik g manja2 ngn mak ko '' . . tetiba nak ckp kerek, sungguh annoying giler kan .

Yang buat aku sakit hati dgn budak nie, dia pernah malukan aku tau, ade ke masa sekolah2 aku nak melintas ke rumah aku, dia lalu, boleh doa jerit GEMUK kuat2, wat de hell . . lepas tue aku x suka budak lelaki kelas aku . tapi sekarang dah biasa jek, masa tue kan zaman hati mudah panas hahahaha

Okelah nak buat kerja yang melambak nie,
bye




Terima Kasih Sudi Baca :)

10 comments:

Chic Na said...

lain kali tak yah update status kat fb tu. buat sakit hati je. huhu..

nanieybarnieylurviey said...

meroyan ditwitter lgi best :) hehe. remove je la org mcm ni kt fb.. kite lak yg skit hati. org yg komen2 ni gelak2 sbb kite sakit hati.. :)

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Anisa Anuar said...

pernah buat post cengini jugak...tapi...baca ni

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/my-fav-pic-kak-odahs-wedding.html

merapu boleh menjana byk lg idea

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ignorekan aje cik eyrah.. heheh

re: bedak arab tu rm60

Mrs Velentine said...

ngada2..abaikan jer//

Kesuma Angsana said...

layan kan ajelah

Mieya Atiera said...

Mieya dah lama tak update status kat facebook. Selalu ping blog je kat situ.

Niesa said...

jap g ada meroyan kuasa 4...hahaha..bg kaki je kt bdak tu qira..pe susah..dush!dush!hahaha..

9n0L4 said...

hehe. mungkin nak besar sikit lagi kot. ;)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.