Entry Pendek

Assalamualaikum

Selamat pagi semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam & diredhai Allah  . semalam sambut birthday ma.usu aku akt kedai makan , Pak.su belanja ikan bakar ..sodap & hilang diet aku hahhaha, gambar x sempat nak snap, sebelum pergi keluar tue, ma.si potong kek dulu, gmbrnye kat hfone adik sepupu aku pulak. xpe nnt aku up sikit hehhehe

okelah , aku xde mood hari ini, nnt kalau aku free aku singgah blog korang yer

Bye!

Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada insan yang berdosa yang tidak mempunyai masa depan. 



Terima Kasih Sudi Baca :)

8 comments:

nur anis said...

betul tu..:)

nanieybarnieylurviey said...

mmg pendek.. have a nice day cikeyrah!!

Mieya Atiera said...

Mudah-mudahan mood akan kembali seperti biasa.

PinkUmmi said...

erm..betul3

syiela said...

bestnya dapat makan free

kembalilah mood jangan lari jauh-jauh :)

teratak hati said...

Yg penting update ye..hehe..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

tringin makan ikan bakar!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tarik nafas dalam2 & lepas. insya Allah mood akan datang =)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.