Misi Pertama, Sorry & Adikku PMR

Assalamualaikum

Salam hari isnin uollls, semoga hari ini lebih baik dari semalam, hari ini aku sarapan lontong kering, korang tau x lontong kering? nnt google yer hehhehe. aku masih tak tahu punca kenapa lappy aku tak boleh view button follow tue, so semalam aku follow korang melalui PC kat rumah aku, lappy aku nie ape nth problem dia, dah berapa hari mcm tue, tapi bile aku on9 kat lappy adik sepupu aku, oke pulak. so SESIAPA YANG FOLLOW AKU TLG TINGGALKAN LINKS ANDA DI KOTAK COMENT YER. aku minta maaf yer kalau lambat follow korang, lappy aku promblem bagi sesiapa yang tak sebab ape boleh tengok dekat SINI , aku MINTA MAAF YER :( .

Semalam aku pergi bandar, untuk beli brg2 untuk hantaran, 1st seumur hidup aku aku masuk wedding accessories , jadi macam teruja sangat ;) , aku just nak beli kotak2 hntaran jek, ingat nak beli yang dah siap gubah tapi tak menepati citarasa aku, jadi aku pun fikir lebih baik biar aku jek yang gubah kotak hantaran tue, aku ngn kawan aku pun pilih yang mana aku suka, nak dekat 2 jam jugak aku bertapa kat situ, sebab aku nie cerewet sikit hehhe nasib baik yang serve aku nie bagus, dia siap suggestkan ape baik. aku beli lace, bunga2 dan sebagainya untuk hias kotak tue, rambang mata aku dibuatnya kat situ, nasib baik boleh kawal nafsu lagi, kalau tak satu kedai aku borong hhehehehe tapi yang buat aku rasa mcm x berkenan bila ada salah seorang pekerja dekat situ macam berlagak, kawan aku tanya pasal glu gun  tue, budak yang serve aku tue cakp sebatang Rm o.60 ,  lepas tue tertiba pekerja lagi sorang boleh ckp mcm nie, " Akak!! glu gun tue tak boleh beli sebtang yer, kalau nak  beli kena beli satu ikat tue !!! ''. pehhh berdesing jek telinga aku dengar. Mmg rasa kurang ajar sangat, padahal boss dekat situ pun cakap boleh beli sebatang, akibat aku geram sangat, aku terus beli 2 ikat, hahhh terkedu dia tengok, dia mcm bengang sendiri , sebab aku cakap aku masih mampu nak bayar lah. adik yang serve aku tue berapa kali minta maaf kat aku, padahal dia tak salah pun , yang salah minah lagi sorang tue..geram pulak aku. Alhamdulilah Misi pertama aku dah selesai, tinggal untuk misi kedua pulak ;)

cantek tak..hee purple

Esok budak2 tingkatan 3 exam PMR kan, adik aku yang bongsu akan menduduki PMR , so aku harap dia boleh menjawab dengan tenang, Akim kak.nora harap aki boleh jawab dengan tenang yer, jika tak dapat jawab istigfar byk2 yer, ka.nora yakin akim boleh jawab, Walaupun kita tak ada mak abah, tapi ingat ka.nora, ka.sam, pa.usu & ma.su sentiasa sokong akim, Buat yang terbaik yer dik :')


nie adik aku yang bongsu, tapi kan kan kan kenapa dia lebih dari tinggi dari aku ek, tensen fikir hahahah


okelah , dah penat aku menaip , lenguh tangan den, ..hehhe oke bye..
 opssss lupa nak ckp terima kasih yer sebab follow aku, korang tinggalkan link korang kat komen yer nnt balik kerja aku terjah korang oke. ;)

Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

Sue PeLik said...

wahhhhhhhhhh nak kawen erk??? saya pun sama tak suka org yang layan cutomer cenggitu huhuhuhu

PinkUmmi said...

singgah bace entry keyrah

p/s keyrah psl prob tuh..keyrah try download guna (format - mobile)...lepas tuh time download tuh,download dlm 2,3 video jer....akak mula2 mcm tuh gak..lme2 ok...dpt full viedo...

Chic Na said...

bestnya buat preparation sendiri. nnti siap jgn lupa tunjuk k. ;)

Mieya Atiera said...

Lepas nie boleh ke step seterusnya. Buat preparation untuk yang lain.

hnahdy said...

ingat budak2 ke beli eskrem sebantang.huhu

Hanif Idrus said...

Wah!! sibuk nak kawen ini...hehehhee
Good luck utk adik awak!!

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.