Tak Perlu nak condem produk lain

 
salam hari khamis uolllsss , eh esok dah jumaat yer, sekejap jek rasanya kan dah nak akhir tahun, nie dah bulan 9 nt tut tut dah bulan 12, minggu depan dah exam UPSR gud luck kepada adik2 yang bakal menduduki UPSR yer, adik aku pun sorang amek upsr tahun nie. 

 Semalam aku pergi cari baju untuk ________ isi sendiri untuk ape, so aku ada lalu depan kedai nie, ade akak nie open table untuk promote/jual satu produk nie, aku ak boleh cakap produk ape, sebab korang mest tau produk nie, coz produk nie sangat terkenal. jadi dia panggil la aku suruh try, aku ckp la aku x boleh guna sebarang produk sebab antibodi badan aku sangat sensisitif, . aku tengok produk nie org ramai ambil utuk kuruskan badan. Jadi akak tue macam paksa2 aku suruh try ambil package yang murah , aku tak kisah murah ke mahal ke, tapi aku kan nie jenis anti body yang sensitif jadi x boleh sembarangan, selepas tue aku tue tnya la aku sekarang gune produk ape, aku ckp la aku just makan suplement _____ , ade dia boleh cakap , eh mana boleh mkan tue jek, kite nie perempuan bla bla bla . .

Selepas dia cakap aku pun jawab la, akak saya nie x obses lagi nak kurus , saya bukan kedekut tapi saya nie tengok kandungan ape dlm produk & saya nie x suke minum2 susu nie. pas tue dia boleh kondem suplement yang aku makan nie, dia ckp awak makan suplement bukan bagus pun , makin gemuk ade lah, tu lar nie lar pfttttttttttttttttttt , nie yang aku sungguh tak berkenan dengan sesetengah promotion dia suka kondem produk lain, aku dah bape kali perasaan, setiap kali nak promote mest nak kondem produk yang kita pakai sekarang, adoyaiyepun nak untung tapayah lah nak kondem2 produk lain, sangat tak elok yer, bersainglah dengan cara baik, xperlulah nak macam tue. 

Percayalah Rezeki ada Dimana2 sahaja :)






Terima Kasih Sudi Baca :)

6 comments:

are_lin@yu said...

mc orang macam ragam..hehe

Wanieys said...

mcm xfhm bahasa jer dia tu org xnak paksa2 pulak huhu

♥fie yasmin♥ said...

betul tu..dia hanya berhak bg tau kebaikan produk dia..terpulang la kepada kita nak pilih yang mana

Masha Meisters said...

isk2...xabik mcm tu...setiap org ada rezeki masing2 kan...

lama dah xjalan kat belog ni :)

Hanif Idrus said...

Mesti hati panas punya kan....
Layan jer........kekekekeke

QasehnyaRania said...

lain org lain caranya..
done clik 4 u dear=)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.