Alamak!! esok dah UPSR

Assalamualaikum
 

Salah hari isnin, smeoga hari ini lebih baik dari semalam.  setiap malam sebelum tidur aku akan niat kan semoga esok akan menjdai yang terbaik, bila solat subuh aku akan berdoa semoga hari ini lebih baik dari semalam kerana aku mengharap hari2 yang aku tempuh ini aku dapat hadapi dengan tenang :)

Esok 11 September 2012 adalah hari bersejarah yang berlaku di amerika syarikat  . .tapi aku xnak cerita pasai tue, tapi esok adalah hari debaran untuk pelajar2 yang amek exam UPSR , aku teringat pulak masa aku UPSR pada 9 tahun lalu, aku nie tak berapa pndai sgt pun tapi boleh lar , :) Masa tue yang eksited arwah mak aku , mana tak eksited anak sulong nak amek upsr kan kan, lagi berapa bulan nak UPSR dia dah bisig kalau aku tak bukak buku, Mak aku nie hebat dalam math, siap bg soalan math suruh aku buat, dia check..hee pastue siap buat air yassin untuk aku, supaya aku tak gugup masa menjawab exam nanti, bila tiba hari aku nak exam , mak aku siap hantar sampai depan kelass oke, org lain makan hati jek ngn aku..hehe haihhh aku tak boleh cerita lar, rasa sedih pulak, sebab aku akan rindu saat2 aku ngn Arwah mak aku :'(

Esok adik sepupu aku IRfan akan menghadapi peperiksaan UPSR, okay irfan ka.nora doakan irfan semoga dapat menjawab soalan exam dengan tenang , permudahkan segala kesulitan yang ade, kalau irfan dapat straight A's k.nora bg irfan hadiah, :))

irfan

Tak lupa kat anak sedara MR.s , anak kakak MR.s , iaitu qayyum , dia pun akan amek UPSR jugak, oke Ma.su qira *cehh , ma.su qira aku bahasakan..hehehe * doakan ayumm dapat menjawab soalan dengan tenang & dipermudahkan segala urusan pada hari esok dan seterussnya. kalau dapat sraight A's minta hadiah kat Pak.su tue hehehe

Ayum
Kesian gmbr Muka Mr.s aku crop hehehe *jangan marah naa * :P

Okelah lastly aku doakan semua pelajar yang amek exam upsr dapat menjawab dengan elok pada hari esok dan mendapat result yang gempaks gitu hee





Terima Kasih Sudi Baca :)

4 comments:

Kesuma Angsana said...

all the best pada semua adik2 calon UPSR yek

Sue PeLik said...

buat elok2 kepada semua nak amek upsr!! :)

Chic Na said...

kalau cik na pun dah berdebar tahap gaban dah ni.
aik knp panggil nora?

Cik Aini said...

gud luck ye ayyum n irfan =)

mmg la kan org lain nk amik pekse org lain lak ketar lebih.hehehe =)

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.