Bos , Dugaan & Persediaan

Assalamualaikum 

Hari ini macam sibuk sikit sebab bos aku dah bertolak ke mekah untuk menunaikan ibadah Haji ,ehh ckp sibuk tapi sempat nak update, aku boring pulak so saje je nak berbual dengan korang lak., sangat sedih oke bila dia bertolak ke sana, sebab biasa dia yang akan ajar ape yang aku tak paham & dia tukang bebel kat aku sebab kadang2 aku salah kira kan, hahhh korang jangan speku ape2 ea, bos aku tue dah mcm bapak aku dah, tue lar nak jdi bapak mentua x boleh anak2 dia dah khwin semua hahhaha semalam sebelum dia flight sempat lagi tue call opis tanya boleh x handle, siap cakap jaga diri bebaik , saya amanahkan awk jaga opis saya..ohhh aku yang dengar pun mcm touching la jugak, sebulan lebih kot dia tak de, mmg terasa la sikit, sebab sebelum nie kalau petang sebelum aku balik dia akan dtg opis tengok kerja aku, pas nie tak de da huhu

Sekarang Dugaan kat aku mcm2 ade sejak aku dan Mr.s rancang nak mendirikan surau masjid, orang2 tua cakap biasalah kalau nak tunang atau kahwin dugaan akan datang, kadang2 kiteorang gado benda yang bnda yang kecik boleh dibesarkan. tue yang ade akak nie ckp biasalah tue darah manis mcm tue lar..hurmmm  aku pn sekarang cuba kewl jek, sebab penat tau bertekak , nasib baik x hilanng anak tekak nie kuikui sebab tue aku nak update entry pun dah ke laut.

Sekarang aku nga prepare sikit2 , minta2 ape yang dirancang berjalan dengan lancar,  .Semalam pa.su aku dah warning aku, dia cakap lepas nie jangan ngengada nak kuar ker, nak berjalan ikut kawan ker..ohhhhemmmgiiii uwaaaaa kalau pa.su aku ckp mcm tue maknanya mmg tak dapek la aku nak kuar lagi, jahhh dah tak dapat dah nak kuar ngan ko lagi sobs sobs *sambil hentak kaki *

Lepas tue barang hantaran untuk lelaki , biasa bagi ape jek yer, semalam ma.su & pa.su aku baru senaraikan  6bnda, lagi 3 belum dapat lagi nak bg ape, japp jap aku nak tnya sireh junjung tue termasuk tak dalam hantaran? aku nie dah pening dah semalam fikir, aku nak buat gubahan sendiri, tapi takot aku  gubah sejadah tue nak mcm bunga tapi jadi pokok pulak hahhaha 

InsyaAllah masa tunang nanti aku nak yang simple giler, giler oke..hahah aku nie masih pilih tema pink, matiklah semua pink , Mr.s mesti menyampah warna pink jek hahaha biarlah aku suka, boleh tak nak minta belah dia tema warna purple kuikui elak kena pelangkung jek ngn dia hahaha memang la lagi sebulan lebih tapi tak lama lagi kot, hantaran aku nak buat sendiri , jimat kos..huhu sekarang barang2 mahal oke, tak perlu nak membazir sangat, aku ingat kalau kahwin beg godies tue aku nak buat dari surat khabar jek boleh tak, matiklah nnt kene keji dengan sedara mara & kawan2 aku nnti..kreatif ape, korang tue yang tak tau nilai seni,  aku nak menang jugak . .hahahha

Okelah aku dah penat menaip, kerja ade lagi tue tak siap, walaupun bos tak ade tapi anak dia ade oke, ingat2 senang2 ke nak curi tulanng biawak..tapi kalau update blog dia tak marah, boleh ek mcm tue hahahaha betol la dia marah bila bermuka buku jek, tapi dia tak ckp  pulak xboleh update blog  kuikuikui 
tapi aku nak tunjuk sesuatu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
penat ke hee
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lagi sikit jek.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sikitttt jek lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jap
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.

.
.
.

.

taraaa



hee saja nk tunjuk nie hikhik okelah banyak kerja aku nie , kang tak siap pulak..bhaiii

Tekak nie teringin pulak nak makan sardin


Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Mrs Velentine said...

lah penat nak tgu ..tup2 wah cantik

Chic Na said...

pehh.. penat tekan down.
cutenya mesti baju tunang.
hadapi semuanya dengan tenang ok. ;)

MRS Rongoks said...

hope semuanya berjalan dgn lancar . weeee ~

eisya eiffy said...

wah..cantiknye.suke sgt warnanye.sweet...=)

Everything's Everythings said...

hehe dh ad kenduri kahwin nnti jgn lpe ajak bloggers skali ya xD

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.