Tolong , Nak shawl Halfmoon

Assalamualaikum

semalam tak update sebab line kat opis tak memberangsangkan heheheh bila dah kat rumah pulak aku dah malas nak update walaupun line sangat memberangsangkan..hahahha matiklah sape yang bace cakap aku nie birahhh hahah ade aku kesah biarlah blog aku * ayat belagak *

Oke, berbalik tajuk kat atas, aku nak minta tolong korang boleh x tolong carikan aku shawl Halfmoon beads warna puteh, beadsnye warna pink, sebab aku nak beli,..semalam aku dah jumpe lepas tue, aku teruslah order, so semalam dia cakap masih ade, tapi bila pagi tadi aku ckp ngn dia aku nk no.akaun dia untk bank in kan, boleh pulak dia cakap dah takde, padahal aku dah booked dulu. geram pulak aku, kalau dah tau dah ade org bokked or dah abz tapayah lah nak bg harapan kat org lain , sangat mengecewakan aku oke .. >,<

sumber google

Aku nak shawl yang macam nie, kalau korang jumpe bgtau aku cepat2 ea sebab aku nak beli shawl ini, sangat penting! sorrylah kalau asyik minta tolong ngn korang jek..hee 

Tak Sabar Nak Tunggu Novel Adam & Hawa Sampai ^-^

Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Chic Na said...

kat butik radiusite banyak la tudung camni. cuba search website @ FB Radiusite.

Hanif said...

Ohh!! ingatkan nama orang...hehehehe

Aida Omar said...

alamak setakat nie belum lagi aida pernah jumpa.. kalau ada boleh juga membantu.. cantik jugak eh kombinasi warna pink dengan putih nie. :)

Nissa Nasar said...

salam.. sy blh buat shawl half moon ni custom made.sy buat sendiri je wkt e-day sy last month huhu. email sy klu awk minat ye nissa_zafran@yahoo.com

Miss Moon said...

ha ha kat radiusite banyak ......ley usha

Kesuma Angsana said...

cantiknyer ! KA pown suka

mummy_ayu said...

Novel Adam & Hawa..beli online..kat mana? Alaf 21 pun ada jual online ek? dpt diskaun tak?

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.