Adib Amjad & Ilham Aisha # entry Bergambar

Assalamualaikum

Hari ini saja nak update gambar adik aku 2 orang nie, dia nie adik sepupu aku tapi dah anggap mcm adik sendiri, nie gambar semalam petang, aku ngn ma.su aku nga sibuk sapu sampah, yang depa pulak sibuk mengacau, ade ke pakse aku sorong diaorang naik kete sorong tue, semput aku tolak diaorang.dengan Adib nie la aku selalu gado, dia baik ngn aku bila aku ade makanan yang dia suke, tapi aku suke usik dia sampai dia nange, rasa puas oke..hahah jahatnya aku hehehe okelah layan gambar je la yer, jap lagi aku nak pergi pejabat pos.


















Perasan tak adib nie pakai sebelah slipar lagi sebelah kasut, dia nie memang  main sarung jek,..nak ketawa lak aku tengok hahah oke akhir sekali mempersembahkan
.
.
.
.

.
.
.
.....
..
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
.

.
.

.
.
.

.
.
.

.
.

.
.
.

.
.

.
.
.

.
.

.
.

.
.


Cik puan  blog hehehe dah lama tak tepek muke sendiri hehehe okelah aku nak pi pejabat pos bye!!

Terima Kasih Sudi Baca :)

7 comments:

Mrs Velentine said...

comel jer budak2 2 org ni..dan pic yg paling last pun cumil juga..

blog usang said...

salam..

singgah baca entry

eitcha,IM said...

wah dah macam modelling dah adik2 ni..hehe :)

Chic Na said...

trend ape tu pakai selipar lain2. hehe.. kalo dekat gaduh, kalo jauh mesti rindu kan.

Sanji Ngatmi said...

hahahahah da boleh buat album gambar sendiri

muhammad asyraf said...

budak-budak masa kecil sangat comel.. :)

Ain Dzaya said...

nape cik keyrah tak duduk dalm keta tolak jugak..huhu

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.