Baru Layan & Nak Beli Adam & Hawa

Assalamualaikum

Hari isnin dah rupanya patut lah rasa aurra kemalasan hehhee Cuaca pun redup sepoi2 bahasa, kalau dapat tido nie  amatlah seronok hee :D , Tapi salah aku juga semalam sebab tido lewat dah jadinya bangun pun lambat. Lagi 1 mimpi pun besh semalam, adik aku yang kat uitm balik sebab nga study weeks, pehh aku tengok dia balun tido jek bukan nak study. ish2

hah..korang nie mesti layan Adam & hawa kat astro mustika kan, kat rumah aku tak amek astro mustika jadi tak layanlah cerita drama tue, tapi aku tengok semua org sibuk layan Adam & hawa, aku pun masa hari sabtu lepas try lah layan drama tue, rupenya beshhh wooo , meleleh air mata tengok bila ain hawani kene kahwin dengan adam, tapi aku suka hahhah tue lar aku org lain dah lama tengok tapi aku baru terhegeh2 baru nak layan.


Drama adam hawa nie di adaptasi dari novel Adam & hawa , penulisnya Aisya sofea kan, aku pernah baca novel tue dulu masa duduk hostel dulu, pinjam member2 aku punyer kot. Tapi aku dah lupa jalan cerita nya, jadi hari ini aku nak tanya korang ade jumpe tak novel nie kat kedai buku ker, atau kat mana2 sahaja, aku nak beli kalau boleh. So kalau korang jumpe tolong bgtau aku yer, aku nak beli, kalau korang nak bg aku pun boleh kuikuikui :P tolongggggg yer kawan2 aku nie mengidam nak baca novel tue hehehe




Okeylah aku nak sambung buat kerja nie, so korang kalau ade bgtau aku yer . .alamak sebelum buat kerja nak isi tangki dulu heheh

Bye!




Terima Kasih Sudi Baca :)

11 comments:

Cik Anis said...

cik anis pun layan cite ni. Sampai beli novel on9. Cube try beli kat kedai-buku.com
cik anis sanggup beli walaupun ada postage.. huhuhu.. try la tgk :)

Cik Anis said...

hehe

nur anis said...

tak layan pulak cerita ni..huhu...tapi kalau dah tengok, mesti tak boleh tinggal ni kan..

mummy_ayu said...

hi dear..salam kenal...
kak ayu banyak beli novel secara online kat Kaki Novel & Karya Seni..sbb dapat diskaun & free postage..tapi kalu mcm novel adam & hawa nie..keluaran Alaf 21..so..kena beli kat kedai buku la..cari kat MHP or Popular...mesti ada punya la sbb novel nie tgh hangat..RM 19.90 kalu tak silap..kak Ayu dah beli gak tapi lum abis baca lagi....

PinkUmmi said...

cerita nih memg best...akak dh bace novel die....pnjm kwn punye...pasni nak beli wat koleksi

Mrs Velentine said...

tak tgk drama ni..

cweet pinky said...

CP pown dulu pinjam jerr , nak beli ?? wohoo, CP kedekut , hehehe !

Chic Na said...

femes betul cite ni. cik na pun tak tengok.

Fiza Suhaimi said...

fiza tak tengok citer ni tapi kedengaran macam best.. fiza cuba nak pegi cari novel ni la.. ;)

syiela said...

akak pun ikut drama ni hehehhe sangat suka..

akak ada novel ni nak ke.. condition mmg tip top lagi.. lain2 novel pun ada ^_^

kalau berminat email ke syiela_f@yahoo.com @ sms 012 4003624

Che Rosliza Che mat said...

tuelah....sis pun nak beli..novel nie...kikiki

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.