Hari Ahad aku Kerja

Assalamualaikum 

Salam hari ahad uolllsssss , hari ini aku OT jadi aku rajinkan diri utk update blog huahua , nak cari duit lebih mcm nie lah, tapi aku OT sampai pukul 12 jek hehehe,Jeless tadi tengok org kat umah aku tengah tidur, tapi tadi masa aku nak iron baju tengok ade org datang nak bersihkan rumah, haruslah Pak.su & mak.su aku bangun sebab nak pantau depa buat kerja. Aku pergi kerja pukul 9 jadi sempat lah sarapan mak.su aku buat , sarapan lempeng cicah asam pedas semalam, sedappp woo makan panas2.

Sekarang nak merayap2 pun dah tak boleh, pak,su aku tak bagi, ermmm jadi lebih baik aku koje, dapat duit jugak kan kan kan, ckp mcm nie sebab nak sedapkan hati aku nie hahahahah

 
Bye!!


Terima Kasih Sudi Baca :)

5 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

chaiyok keyrah !
keje rajin2 yerk..

Hanif Idrus said...

Kerja 3 jam ajer.....hihihi

Chic Na said...

bagusla keja dr tak buat pape kan. nak dating pun dah tak boleh. ;)

Cik Chokie said...

alolo comel je kucing tu .. usaha tangga kejayaan ! :D

Che Rosliza Che mat said...

rajinnya...hari ahad kerja....tak dating ke? Atau tengok wayang....

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.