Zain Hakimi Texting Aku # SetiaHujungNyawa

Assalamualaikum . .

Dah lama tak update waktu malam, biasa pagi jek kenn ..nak update pagi line mcm kura panjat bot * kesian kura2 dipersalahkan*  . lagipun makin tua lama aku makin malas nak update, mebi faktor umur meningkat emosi yang kadangkala tak menentu, dah mcm gila pulak hahaha alaa malass nak berkias lagi, sebenarnye punca aku x update sebab aku MALAS heee pengakuan ikhlas nie :P

pehhh tajuk x boleh blahhh kennn,Korang jangan jelesss tau sebab Zain Hakimi dalam SetiaHujungNyawa bg text kat aku tauuu, siap panggil aku sayang lagi awwwww tak caye yer, cer tengok ni
.
.
.
.
.


*handfone Cap Kucing Jek aku guna*

tengok akn aku dah cakap dia panggil aku sayang . .hahahaha btw sekarng nickname en.tunang dah bertukar jadi Zain Hakimi, hahahha nie semua berpunca dari drama SetiaHujungNyawa hee

Sweet jek aku tengok si zain, cair aku dibuatnye ahakss . .tapi minggu nie dah tak x sweet sebab konflik dah bermula . .siapa tengok cerita nie ankat kaki?? :p aku memula tak minat dgn si Amar Asyraf a.k.a Zain Hakimi,aku tak minat sebab rambut kerenting dialahh aku tak minat. Kalau siapa tengok Dalam Hati ade Taman, korang mesti tengok rambut kerinting si amar nie .. Cik.Niesa peminat cerita DHAT :p


see, rambut mamat nie masa kerinting, aku tengok pun tak lalu ,cewaaah macam dia lalu tengok ko hahaha


Bila dia dah potong rambut, terus cair aku tengok hee sorry en.tunang dia telah buat saya cair, awk jangan makan hati yer, makan paru tak pe ngehngeh :P


Masa memula layan cerita nie, mcm xbesh mebi sebab ada sofea.asyik bertekak jek bosan pulak aku tengok. tapi bila dia dah start ngn ersalina, terus melekat aku depan tv hee keburukan cerita nie ialah buat aku lambat solat, nie keburukan cerita atau keburukan aku huhu tapi cerita nie lah punca aku lmbt solat.ish2


sweet kan macam aku :P

Nelydia nie mmg aku minat sejak dia berlakon spaQ , cantik orgnye, suka tengok muka dia. bila berlakon menjiwai watak , umo dia xsilap beau 19 tahun .. huhu si Amar sama status dengan aku iaitu tunangan org, ecehhh nak jugak sama status :P

ehh, dah pukul 10, mata aku dah ngntuk nie tapi si Zain Hakimi kuasa dua tgh texting dengan aku :p , kang sentap pulak bila ak reply hihihi aku ingat nak suruh en.tunang tukar nickname aku kat fone dia jadi ersalina . .hahahah haissshh qira udah2 ler berangan , tak pe berangan kan free :P.

Okelah bye,gudnite.Muahhhhhhh *tertiba gedix*

Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah, ingat zain hakimi tadi

Niesa said...

huiih!angau ke dgn zain tu..hahaha..nisa xsuka konflikkkkkk!terus ttp tv..hahaha... zain hakimi kuasa 2 ye..mcm2 qira ni..hehe

Jesica정수연MeMiy said...

Wah betul tu watak zain hakimi hemsem gile haha,,watak ersalina comel gilew

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.