Sejak-Sejak Nie

Assalamualaikum w.b.t

hari ini panjang pulak salam aku yer . . semoga hari ini lebih baik dari semalam & baik pada hari seterusnya :))  tak tahu nak cerita ape, jeless tengok kawan2 yang lain rajin update blog yang aku pulak dalam seminggu sekali je kot sekrang, nie baru tunang dah malas nak update, kalau dah kawen tutup terus blog hahahaha 

Sejak-sejak nie mood nak update ke laut, Nk bw ke sungai, nak tengok blog pn ke parit . mebi sebab aku nie byk sgt kejenye, aku pun tak tau keje ape yang bnyak hehehe . Kalau siang kat opis jangan cakap lah aku rasa mcm nk koyak mulut aku asyik menguap jek, tue yang bila chatting dgn cik.niesa aku mst topik kiteorang ngntok.ahhahah

Tapi ade semalam aku ada jugak BW kat blog2 yang lain , rasa bersalah oke kalau org dtg blog kite kite x balas balik, jadi semalam aku dah buat kunjungan balas..cewaah nie lah yg sempat aku BW

http://niesa-lovecrew.blogspot.com
 http://anzulnashome.blogspot.com/
 http://thecoklatblog.blogspot.com/
 http://ciknisa89.blogspot.com/ 
http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/
 http://zafirahzarrae.blogspot.com/ 
http://www.msvelentine.my/ 
http://onitsukahana.blogspot.com/
 http://cikzaniff.blogspot.com
 http://www.permatabiru.my 
http://dhia-manja.blogspot.com/
  http://sayahannan.blogspot.com

yang belum sempat aku singgah nnt aku singgah yer :))

Bye!!

 



Terima Kasih Sudi Baca :)

3 comments:

Cik Rongoks Ika said...

samalah dgn ika.mood kelaut.

Niesa said...

bahaha..topik kita minggu ni adalah mengantuk ok...

Mrs Velentine said...

membalas kunjungan ke blog keyrah

 
All Right Reserved To Cik Keyrah . Full Edit By Cik Rose Cute.